Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Їздила сьогодні на Барабан. Не була впевнена чи він ще працює, бо давно там не була. Пошкоджень багато, але все ж якісь ряди з товаром є. Погано, що торгові точки розкидані по всій площині, а навкруги багато непрацюючих. Тобто до якось ряду треба йти через майже порожній ринок. Хоча я приїхала пізно, о 12-й, то якісь продавці вже позачиняли, може зранку там інша картина.
Знайшла потрібне?

Знайшла потрібне?
Так, купила футболку, а вишиванки не встигла подивитися, бо вже часу не було, я була на стрижку записана. Загалом зробила висновок, що треба ще раз з'їздити, не за чимось, а щоб просто спокійно походити, роздивитися... Може ще щось згадаю, що воно треба, або просто побачу цікаве.
А продавці сьогодні рано пішли, бо мабуть оптовий день, в середу ж наче колись був.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Доброго ранку! Дня для нас з добром:кава:

536277865_8703402163116912_7496423350127221993_n.webp

Хтось підписаний на якісь котячі харківські групи в ТГ? Я хочу котика прилаштувати.

ТЮ! А чого не собі взяти?
Собі я планую іншого. А цього ще впіймати треба, вуличне, дике. І хз чи кіт чи кішка. Але окрас як в сіамця, то може хтось і заморочиться ловити, щоб типу породисте було.

IMG_20250829_131045_560~2.webp

Щоб трохі відволіктися, пропоную панству подивитися новенький серіал ,,Чотири пори роки,,
Драма та комедія разом.
_20250830_095719.webp

,, Дружба є довга, є сильна, а є така, яка вже пройшла вогонь та воду і серіал розповідає про одну з таких. Вже 20 років підряд три сімейні пари, що дуже між собою дружать виїжджають разом у подорож кожні три місяці, тобто – кожен квартал. На цей раз все мало бути так само, як і всі ці роки до того, але на цей раз сталася велика прикрість, яка може перекреслити всі їхні плани.

На цей раз Джек та Кейт не знайшовши як вирішити свої проблеми – хочуть розлучитися.
Тобто чоловік хоче, а жінка намагається не помічати проблему.
Друзі розуміють, що якщо не допомогти врятувати положення, то Джек та Кейт розлучаться та розбіжаться, а разом з ними і традиція, до якої вони вже не просто звикли – це вже як частина себе, а також це неодмінно значно погіршить дружбу між ними всіма. ,,(с)
Одна пара - чоловік і чоловік, якщо комусь це неприємно , то тоді не дивиться.😊
Мені сподобався серіал, про випробування для пар, які у шлюбі більше 20 років , криза середьного віку.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Собі я планую іншого. А цього ще впіймати треба, вуличне, дике. І хз чи кіт чи кішка. Але окрас як в сіамця, то може хтось і заморочиться ловити, щоб типу породисте було.

IMG_20250829_131045_560~2.webp
таку красу і не захотіти взяти?!? Я б так не зміг!

Доброго ранку! Нам добра! :кава:

539911443_1396155869184484_6566140976033887017_n.webp

P/S вилупкам - пекло
У нас колись давно була Люся. Коротко-шерста, чорна як ніч, на вільному вигулі.
Раз приволокла додому голуба, пригостити. Я, від несподіванки гаркнув (просто уявіть собі: літо, відкрите вікно на першому поверсі, у вікно ломиться щось велике), Люська кинула голуба та злиняла. Я птицю у вікно викинув - воно очухалось, та десь там полетіло.
Люська зі мною два тижні не розмовляла. Отака горда тваринка)))

Котячі групи в ФБ відхиляють мої дописи про цю кицьку :незнаю:

Звернулася до адмінів з питанням про відхилений допис. Виявляється, це тому, що я указала локацію, а ще у мене закритий профіль і я не указала номер телефону. Типу по локації живодери їх заберуть. А якщо вони мені зателефонують і спитають де знайти кошеня, то не така ж сама історія? :незнаю:

Це реальна пропозиція, чи жарт?
Ну якщо б я могла його спіймати, то відправила б. Але хз як це робити, живу я від того місця далеко, коти не завжди виходять, і в руки не даються. Хіба що попросити дівчину, яка їх підгодовує, якщо вона зможе приманити... але вона казала, що тікають.

Ну якщо б я могла його спіймати, то відправила б. Але хз як це робити, живу я від того місця далеко, коти не завжди виходять, і в руки не даються. Хіба що попросити дівчину, яка їх підгодовує, якщо вона зможе приманити... але вона казала, що тікають.
Якщо знайдете спосіб, я готовий прийняти пропозицію.
Звичайно якщо "потягну" пересилку фінансово.

Тож чекаю на пропозицію..

Якщо знайдете спосіб, я готовий прийняти пропозицію.
Звичайно якщо "потягну" пересилку фінансово.

Тож чекаю на пропозицію..
До війни передати з проводником потягом коштувало 500 грн., зараз не знаю :rolleyes:

Назад
Зверху Знизу