Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Може ще перевчиться назад.На сирени і дальні бабахі Мурзя не реагує. Тільки якщо щось поблизу +- то звісно прокидаємося усі ....Якби б була тиша вночі завжди, може не й набулася звичка ноччю мандрувати...😊
Підьйом у мене був теж десь у п'ятій ранку. Мурзі здалося, що вже пора. Зараз дрихнет. Я ні...
Приєднуюся з каваюДоброго ранку форумчанам та душевної рівноваги на увесь день.💜
![]()
Ні, не було такої. Розчавленого хом'яка я б запам'яталаЯкщо така картинка вже була, то прошу пробачення за повтор, ми з Мурзієттою виправимося 😁
![]()
Це мишка комп,ютерна....Ні, не було такої. Розчавленого хом'яка я б запам'ятала![]()
Якщо задумалася - треба))Я навіть задумалася може мені таку треба.
Але ж я хотіла сорочку і ексклюзив. Втім, тепер знаю, що мені такий фасон личить, бо думала, що ні. А може там таке вдале дзеркало ))
Та я ж давно думала, просто не сподівалася що ця так гарно сяде. Тепер є певне полегшення, можна шити таку сукню, бо я не могла з фасоном визначитися. Але ж проблема коли його носити. Літом жарко. Період, коли норм, зовсім малий. На роботі, якщо не літо, то весь час холодно. Надумала, що треба шити літню, але ж рукави! Вся краса у рукавах! Ну і у вишивці, звісно. А ще вишивка на тонку тканину хз як ляже, може заважка буде. Коротше, тут як з котом, ще три роки думатимуЯкщо задумалася - треба))
Давно час! Чого ото навантажувати спину?Я таки куплю собі господарську сумку на колесах!
Ой, ні - зараз таке не требаПочала книгу читати, зразу зраділа, що цікава, а вона якась депресивна. Про людство, що живе в бункері.
Зараз така література взагалі не надихає на прочитання.
В бібліотеці на очі трапила. Почала читати, цікаве, тож взяла додому.Ой, ні - зараз таке не треба