Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Голосно?Лено, ти мені сьогодні снилася, ми з тобою вдвох співали![]()

Де болить?...Я захворюю![]()
Нормально так.Голосно?![]()
Вірус?Я захворюю![]()

Горло, по відчуттям скоро буду боліти уся. Якась вірусякаДе болить?...
О, годиться, бо співаю я погано, а кричу добреНормально так.

Схоже що він. Останній раз хворіла рік томуВірус?
Сьогодні захворіла племінниця та дружина чоловіка. Сподіваюся, що мене омине, враховуючи, що я місяць тому перехворіла.
В тебе які симптоми?
Якщо цей вірус, то там температура швидко підстрибує і висока, але легко збивається. В мене почалося з горла і нежиті. Горло боліло лише один день, ліки від температури пила один раз, одразу збила і більше вона не піднімалася. Ну, ото тільки нежить і кашель.Схоже що він. Останній раз хворіла рік тому
Знакома картина...Поганенько, коли влітку лихоманить. Лікуйтеся, побережіть себе, хатні справи не чіпайте.Горло, по відчуттям скоро буду боліти уся. Якась вірусяка
Та сподіваюсь що якось легенько минеЯкщо цей вірус, то там температура швидко підстрибує і висока, але легко збивається. В мене почалося з горла і нежиті. Горло боліло лише один день, ліки від температури пила один раз, одразу збила і більше вона не піднімалася. Ну, ото тільки нежить і кашель.
Це я намагаюся тебе заспокоїти, що не так й він страшний. Хоча я і ковідом так же хворіла. Тобто я думаю, що то був ковід, бо тоді на нього ж усі хворіли.
В малої сьогодні теж темп збили за кілька годин, і вона побігла гратися надвір. А була 39,3.

О, ні-ні, мені ж тільки привід дай збагріти хатні справихатні справи не чіпайте.

Так, одужуй швидше!Та сподіваюсь що якось легенько мине![]()

Самопочуття мерзенне, наче мене у пралці прокрутилиЛено, ти як?