Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну що ви там - сходили?

Не думала, що можна втомися, слухаючи аудіокниги, але це сталося. І це ж моя улюблена книга! Все-таки з читанням таке рідко буває, а от звуки втомлюють.

Я таки налаштувалася на серіал і подивилася Дружини і доньки :)

Як же дістали ці курці! Сиділа через них з зачиненими балконом, щойно відчинила - через 10 хвилин знов тягне димом. Зачинила. Через 5 хв ніс вистромила - ще палять. Нарешті через кілька хв припинили. Відчинила. 5 хвилин. Знову дим. Чи вже інші, чи ті, що під під'їздом сидять, смалять по черзі. Та щоб ви всралися! По такій жарі неможливо двері відчинити 🤬
Так крім того, що бігаєш зачиняєш-відчиняєш в кімнаті і у кухні, так потім все одно цим димом дихаєш, бо він же встигає проникнути в квартиру.

Останнє редагування:
Доброго ранку! Прокидаємося з добром:кава:
518252842_122214352322252788_8643325191452886103_n.webp

Як же дістали ці курці! Сиділа через них з зачиненими балконом, щойно відчинила - через 10 хвилин знов тягне димом. Зачинила. Через 5 хв ніс вистромила - ще палять. Нарешті через кілька хв припинили. Відчинила. 5 хвилин. Знову дим. Чи вже інші, чи ті, що під під'їздом сидять, смалять по черзі. Та щоб ви всралися! По такій жарі неможливо двері відчинити 🤬
Так крім того, що бігаєш зачиняєш-відчиняєш в кімнаті і у кухні, так потім все одно цим димом дихаєш, бо він же встигає проникнути в квартиру.
Одна моя сусідка, давно, на іншої кв. обливала таких з відра, з балкона. У нею балкон як раз був для цього чудово розташований :D
Я ні до чого не закликаю, якщо що :D

Одна моя сусідка, давно, на іншої кв. обливала таких з відра, з балкона. У нею балкон як раз був для цього чудово розташований :D
Я ні до чого не закликаю, якщо що :D
Для мене цей варіант не підходить, бо смалять не піді мною. А, хіба що тих, хто на лавці сидить 😅
Я сьогодні прокинулася о 5-тій ранку, відчинила вікна, одразу не заснула, поки лежала, то через пів години знову довелося зачиняти. Добре, що хоч не через 5 хв.

Для мене цей варіант не підходить, бо смалять не піді мною. А, хіба що тих, хто на лавці сидить 😅
Я сьогодні прокинулася о 5-тій ранку, відчинила вікна, одразу не заснула, поки лежала, то через пів години знову довелося зачиняти. Добре, що хоч не через 5 хв.
Не розумію - у тебе там що, полігон для випробувань цигарок?

Не розумію - у тебе там що, полігон для випробувань цигарок?
Схоже на те. Ну і крім всього у мене тонкий нюх. Я, наприклад, чую запах квартири, коли сусіди відчиняють вікна. Це мабуть ті, що наді мною, бо з'явився, коли вони вселилися. Він не смердючий, нагадує суміш ароматів косметичних і пласмасових засобів, ніби у магазині, але приємним теж не назву, він мене дратує. Колись і на сходах чути було, мабуть двері тримали відчиненими 🤷‍♀️ Тобто це просто запах чужої квартири, але він проникаю у мою, і його чути тривалий час, тому теж вікна зачиняю 😐 Скоро почну заздрити тим, у кого з нюхом проблеми :-)

Мені це знайомо - тонкий нюх та слух. Я короткозора зі школи, та за своє життя зрозуміла, що замість гострого зору природа відвалила мені забагато нюху і слуху ( чую усіх сусідів, усю вулицю, завжди відкриваю усі вікна, бо нема чим дихати у хаті. Дома усі бігають і закривають , бо їм бува холодно. 😊

Мені це знайомо - тонкий нюх та слух. Я короткозора зі школи, та за своє життя зрозуміла, що замість гострого зору природа відвалила мені забагато нюху і слуху ( чую усіх сусідів, усю вулицю, завжди відкриваю усі вікна, бо нема чим дихати у хаті. Дома усі бігають і закривають , бо їм бува холодно. 😊
О, то може це справді з короткозорістью пов'язано? :-) Ніхто дослідів не проводив? Можливо ви - першовідкривач :ги:

О, то може це справді з короткозорістью пов'язано? :-) Ніхто дослідів не проводив? Можливо ви - першовідкривач :ги:
Інколи думала, це щоб вижити у дикій природі. 😁 Що не побачу, так почую носом та вухами. 😳

Про дику природу...Натрапила на новенький захоплюючий серіал.
,,В глуші,, 2025 року.
Каліфорнійський заповідник дикої природи , на чоловіків, котри лезуть на скелю, зверху падає мертва дівчина.
Рейнджери та слідчі починають розпутувати клубок подій.
Природа підступна, життя небезпечне, то зливи, то блискавки, то ведмеді, то індейці, то старі хіппі, мисливці та *********..
Люди все одно туди їздять за екстримом.
Знято добре , захоплює.😳

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: E.N
Про дику природу...Натрапила на новенький захоплюючий серіал.
,,В глуші,, 2025 року.
Каліфорнійський заповідник дикої природи , на чоловіків, котри лезуть на скелю, зверху падає мертва дівчина.
Рейнджери та слідчі починають розпутувати клубок подій.
Природа підступна, життя небеспечне, то зливи, то блискавки, то медведі, то індейці, то старі хіппі, мисливці та *********..
Люди все одно туди їздять за екстримом.
Знято добре , захоплює.😳
О! Ооооо! :клас:

Доречи, вже підступаю до "Арт детектівів" Чи як там . Виявилося, що він у мене був вже у скачаних:)

Інколи думала, це щоб вижити у дикій природі. 😁 Що не побачу, так почую носом та вухами. 😳
Я, до речі, переходячи дорогу, іноді просто орієнтуюся на слух, бо голову ліньки повертати. Тобто напочатку дивлюся чи немає машин, а в середині дороги просто слухаю.

Назад
Зверху Знизу