Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
? Отакої! А я думала, вона підписується "Марко Кейк". Тепер зрозуміло, що вона підписується обома нікамиай ем ( марко кейк)

Це ти зв'язала?! вау!

Зараз вона Марко )) Там ще було Маринка-хмаринка, друга, і може ще якісь - вже не пам'ятаю? Отакої! А я думала, вона підписується "Марко Кейк". Тепер зрозуміло, що вона підписується обома ніками
Полізла шукати у ВП, знайшла один віршик, не бачений раніше.
ой нелегке життя дракона
то вскочить під хвостом абсцес
то присилають дзюдоїсток
принцес
© Марко Кейк
![]()

Спочатку було 11, а пізніше стала Марко? Отакої! А я думала, вона підписується "Марко Кейк". Тепер зрозуміло, що вона підписується обома ніками![]()
ОБоже111(с) Нащо тобі слимаки?Пішла надвір з ліхтариком у сподіваннях вполювати слимаків після дощу. Не побачила. Але через черв'яків ступнути ніде ?

Щоб знешкодитиОБоже111(с) Нащо тобі слимаки?![]()

Ти де таке узяв???Можу поділитися.
![]()
А то слимак? То якийсь равлик.Знайшов біля порогу.
Щойно зрозуміла, що я не знаю хто мив підлогу в будинку Ніро Вульфа.

Ну от і не знаю хто. Арчі витирав пил, Фриц прибирав у кухні. Можливо приходила якась прислуга? Я не пам'ятаю. Але це не мала б бути жінка.Там же ще хтось прав, мив посуд, виносив сміття![]()
Ти перечитуєш?Щойно зрозуміла, що я не знаю хто мив підлогу в будинку Ніро Вульфа.

Навряд чи в ті часи були чоловіки-прибиральники. Мабуть, для тимчасового, не постійного перебування прислуги жіночої статі Ніро Вульф міг зробити виключенняНу от і не знаю хто. Арчі витирав пил, Фриц прибирав у кухні. Можливо приходила якась прислуга? Я не пам'ятаю. Але це не мала б бути жінка.
Він же практично постійно перебував у кабінеті чи оранжереї? Ну ось в цей час в будинок могли тихенько прослизнути прибиральниці 
Я не пам'ятаю, пояснювалося чому він так сторонився жінок? Чи то просто коники таки були? З серії "ви мені не даєте, то ж я вас не впущу!"Навряд чи в ті часи були чоловіки-прибиральники. Мабуть, для тимчасового, не постійного перебування прислуги жіночої статі Ніро Вульф міг зробити виключенняВін же практично постійно перебував у кабінеті чи оранжереї? Ну ось в цей час в будинок могли тихенько прослизнути прибиральниці
![]()