Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ні. Пишуть, що обліковий запис або дії в ньому порушують Стандарти спільноти щодо цілісності облікового запису.

Взаємний профіт.

хазяйка коробка.webp

Марко Кейк пропонує підписуватися на Milante Gotham, читати її. Спробувала. Але така кількість помилок, орфографічних та стилістичних.. :незрозумію:

***​

"****, дотики, підтримка — це все мова виживання, та харчування, спосіб зняти напругу і тимчасово здолати біль". - По-перше, не треба коми перед "та". По-друге, це ж була спроба вселити у читача якісь позитивні емоції у бік героя? "підтримка", "мова виживання", "тимчасово здолати біль" - і раптом "харчування" :-)

"Можливо, ціна цього кохання знецінилась" - тавтологія.

"Веду блог про книги, та навколо книжну тематику, росповідаю про свої інтереси та творчість". Росповідаю! :-) І знов кома перед та. Крім того, "навколокнижна" хіба не разом пишеться? А також "веду блог про навколокнижну тематику" - незграбний вислів. "Веду блог навколокнижної тематики".

Яка красуня! 🥰

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Марко Кейк пропонує підписуватися на Milante Gotham, читати її. Спробувала. Але така кількість помилок, орфографічних та стилістичних.. :незрозумію:

***​

"****, дотики, підтримка — це все мова виживання, та харчування, спосіб зняти напругу і тимчасово здолати біль". - По-перше, не треба коми перед "та". По-друге, це ж була спроба вселити у читача якісь позитивні емоції у бік героя? "підтримка", "мова виживання", "тимчасово здолати біль" - і раптом "харчування" :-)

"Можливо, ціна цього кохання знецінилась" - тавтологія.

"Веду блог про книги, та навколо книжну тематику, росповідаю про свої інтереси та творчість". Росповідаю! :-) І знов кома перед та. Крім того, "навколокнижна" хіба не разом пишеться? А також "веду блог про навколокнижну тематику" - незграбний вислів. "Веду блог навколокнижної тематики".
Про яке саме харчування ідеться тут? Виходить, що про жор після ****у:D
Бо здається мені, що мова може бути про виживання та живлення. У контексті. А про харчування мова може йти у шеф-кухаря:їжа:

Останнє редагування:
Яка красуня! 🥰

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
У нашої Насті на трьох п'яточках чорна шкіра, а на одній (задня ліва) - рожева, як п'ятачок у поросятка. Тому називаємо: Настя - Рожева Лапка.

Чому цей смайл крутиться проти годинникової стрілки? Чи це навмисно, щоб дратувати? :-)

Чому цей смайл крутиться проти годинникової стрілки? Чи це навмисно, щоб дратувати?
Мені норм, я й цукор розмішую саме в цей бік :) (протисолонь) А ти в яку? :) посолонь, мабуть :)

До речі, в моїй езотериці вважається, що по сонцю живуть (і відповідно, є жайворонками, крутять чайну ложку посолонь) - земляни, а протисолонь (сови, розмішують цукор в інший бік) - людство :)

протисолонь) А ти в яку? :) посолонь,
Не знаю я ніяких солоней, мішаю як правильно - за годинниковою :-)

земляни, а протисолонь (сови, розмішують цукор в інший бік) - людство :)
Одні люди - земляни, а всі - інші людство? То нас меншість????

Де взяти троля?!

Останнє редагування:
Мені здається, що вона іноді з людьми якісь взаємовигідні угоди укладає. Інакше деякі речі просто не зрозуміло як пояснити

Не знаю я ніяких солоней, мішаю як правильно - за годинниковою :-)
Сонце і годинник ходять в один бік :угу:
Одні люди - земляни, а всі - інші людство? То нас меншість?
Приблизно порівну. Крім того, конкретні люди бувають не чистими "землянами" чи "людством", а містять якийсь відсоток того чи іншого. А бувають і чисті. Ось, наприклад, Обояшка. Ну чиста землянка :ги: Явна ознака чистого землянина - відсутність сором'язливості та наявність самозакоханості :)
А ти зовсім не така, у тебе від "землянства" тільки жайворонковість і мішання цукру за годинником :)

Назад
Зверху Знизу