Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ось: володарка кофеїну :любов: :кіт:

кава_.webp

Люблю возити чоловіка в автівці.
Крачить,матюкається,руками розмахує...
Емоцій через край.Но потім,в дома,
сидить тихенько,мовчить радіє шо додому повернувся.
- То що ти, радий, що живим довезла?
- Радий? Та ні. Скоріше здивований.
)))

.webp

- Ви ніколи не зможете зібрати стільки варіантів, скільки мені писали офіціанти на листку-замовленні. Цей салат як тіко не називали. І у вас тут відсутній найпрекрасніший варіант: "венегреД". Мій фаворит наразі.

- О, ви теж покалічені рукописами працівників ресторанів? Обіймаю, бо рукула, сологуні, майнез, мікрофальовка і решта чудесних слів викарбовані на моїм серцю кровʼю
?

«Ми не отримали ДІКЛОРАЦІЮ з нової пошти»

- "Мікрофальовка" - то так мило )

- Моє улюблене таки «Майн нез», як «Майн кампф», тільки для кухарів :-)

Ні. Пишуть, що обліковий запис або дії в ньому порушують Стандарти спільноти щодо цілісності облікового запису.

Марко Кейк пропонує підписуватися на Milante Gotham, читати її. Спробувала. Але така кількість помилок, орфографічних та стилістичних.. :незрозумію:

***​

"****, дотики, підтримка — це все мова виживання, та харчування, спосіб зняти напругу і тимчасово здолати біль". - По-перше, не треба коми перед "та". По-друге, це ж була спроба вселити у читача якісь позитивні емоції у бік героя? "підтримка", "мова виживання", "тимчасово здолати біль" - і раптом "харчування" :-)

"Можливо, ціна цього кохання знецінилась" - тавтологія.

"Веду блог про книги, та навколо книжну тематику, росповідаю про свої інтереси та творчість". Росповідаю! :-) І знов кома перед та. Крім того, "навколокнижна" хіба не разом пишеться? А також "веду блог про навколокнижну тематику" - незграбний вислів. "Веду блог навколокнижної тематики".

Назад
Зверху Знизу