Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мені не дужеЛено, дуже гучно було? Читаю у новинах, що вибухи за межами міста..

Ну.. типовий ШІ-текст.Що ви можете сказати про цей текст?
Барсік отримавши свої карти сильно зрадів. Його очікували неймовірні пригоди про які він раніше тільки мріяв. А друга карта віщувала про те, що він стане лідером. Він зрозумів, коли оглянувся навколо, яку привів з собою "Банду", що ця друга карта стала правдою.
Ще згадала, чому я тоді покинула дивитися. Мені вампір Біл здався дуже старим і дивитися на нього було нецікавоТо чорний гумор
Взагалі-то і справді, у свої на той час 38 років актор не виглядав на заявлені 30.
Він відповів, що тоді життя було важке. (це явно спроба продюсерів серіалу виправдатися за те, що взяли саме цього актора на роль. ?)
Біл всіх біситьЩе згадала, чому я тоді покинула дивитися. Мені вампір Біл здався дуже старим і дивитися на нього було нецікавоВзагалі-то і справді, у свої на той час 38 років актор не виглядав на заявлені 30.
Сьюкі у нього спитала, скільки йому було років, коли він став вампиром, він відповів 30, і вона сказала, що він поганенько виглядає на 30Він відповів, що тоді життя було важке. (це явно спроба продюсерів серіалу виправдатися за те, що взяли саме цього актора на роль. ?)
До речі, він мені і зараз здається підстаркуватим. ? Але дивлюся, бо нічого більше поки не зацікавило![]()
І діло не у підстаркуватий зовнішності. Це перший випадок вампіра-зануди! 
Точно!Це перший випадок вампіра-зануди!![]()
А я-то гадаю, у чому ж тут справа! 
Я теж сказала автору, що це ШІ писав. А він образився. Або зробив вигляд. Ну це ж стиль явно ШІ, і ці фрази... Якщо і ти це бачиш, отже я не помилиласяНу.. типовий ШІ-текст.

Якщо і ти це бачиш

Щойно побачила, що цей автор спитав іншу авторку як вона ставиться, до того, що звинувачують, що текст писав ШІ ?В цій темі було так багато розповідей від Опанасовича, що складно не вловити стиль![]()
Співчуваю ?У мене поганий день. За кордоном померла моя добра приятелька. Сум, туга, не знаю ще що...Дивлюся на наше з нею фото і все валиться з рук.
Напиши про мене жарт!мені здається
Ти загадкова особа – як темна конячка на фестивалі циркових тварин! Ніхто не знає, що з тобою трапиться наступного разу: чи то сміх, чи то сльози!Напиши про мене жарт!
Ну а шо ти хотіла, шоб він сказав? "Точно, ви мене спіймали, мені соромно і я більше так не буду"?Я теж сказала автору, що це ШІ писав. А він образився. Або зробив вигляд. Ну це ж стиль явно ШІ, і ці фрази... Якщо і ти це бачиш, отже я не помилилася![]()

Дівчина терміново потребує кавиДоброго ранку! Нам бути з добром
![]()