Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Нам бути з добром :кава:

497577091_1253628002800887_5505216418582986890_n.webp

Я теж сказала автору, що це ШІ писав. А він образився. Або зробив вигляд. Ну це ж стиль явно ШІ, і ці фрази... Якщо і ти це бачиш, отже я не помилилася :)
Ну а шо ти хотіла, шоб він сказав? "Точно, ви мене спіймали, мені соромно і я більше так не буду"? :D

Доброго усім нам раночку!
До кави - анонс нового серіалу. 😊
Британія зняла серіал по мотивах книг датського письменника Ольсена. Кажуть, щось було вже раніш екранізовано скандинавами, но я не бачила.
Серіал ,,Відділ Q,, або
,,відділ нераскритих справ,,. 2025 р.
Команда детективів рослідує нераскрити старі справи у Едінбурзі.
Першій сезон, 9 серій. Я знайшла усі. 😁
Збираюсь розпочати.

Додивилася я ,,Сирени,,.
Якщо відверто - очикувала щось не таке розтягнуте. 😊
Кінець - а що то за трясучка у дядькі і що було у молодичкі - це в нього панична атака, а вона чогось мчала до нього, як не в собі...Чи він - сирена. 😁

Ну а шо ти хотіла, шоб він сказав? "Точно, ви мене спіймали, мені соромно і я більше так не буду"? :D
Можна і нічого не відповідати, принаймні не робити ображену пику :-)
Цікаво, що у нього на сторінці є гарні художні описи, і він там ще грати пропонував - продовжити за ним. І от тепер у мене є сумніви хто то писав...

Хотіла посидіти у паркі. У тиші. Аха...Там газонокосарка, пилосмок та увімкнули усі поливалки - можна було сидіти під душем. Пішла до бобрів. Бобри не показалися, але у річці пливла якась тушка - чи то ондатр, чи нутрія, далеченько було. Мене насварила величезна жаба, хоча я її не чіпала, сиділа собі на вільної рибальської сижи та слухала тишу :риболовля:

Додивилася я ,,Сирени,,.
Якщо відверто - очикувала щось не таке розтягнуте. 😊
Щодо заявленого "неочікуваного" фіналу. :) Що ж тут неочікуваного - віковий багатий дядька одружується з молоденькою дівчиною? :-) Вони усі так роблять, за рідким виключенням :)
Кінець - а що то за трясучка у дядькі і що було у молодичкі - це в нього панична атака, а вона чогось мчала до нього, як не в собі...Чи він - сирена. 😁
Я списала все це на спроби творців серіалу внести в сюжет якусь таємничність :-) Для самій історії (в двох словах: "господиню маєтку похилого віку замінює молода господиня" це не має ніякого значення :)

До кави - анонс нового серіалу. 😊
Британія зняла серіал по мотивах книг датського письменника Ольсена. Кажуть, щось було вже раніш екранізовано скандинавами, но я не бачила.
Серіал ,,Відділ Q,, або
,,відділ нераскритих справ,,. 2025 р.
Команда детективів рослідує нераскрити старі справи у Едінбурзі.
Першій сезон, 9 серій. Я знайшла усі. 😁
Пишуть: "дуже повііііільний шотландський детектив від Нетфлікс" :) Май на увазі, не засни! :кава: :)

Пишуть: "дуже повііііільний шотландський детектив від Нетфлікс" :) Май на увазі, не засни! :кава: :)
Будете з мене всміхатися, але я пропустила старі серіали про вампірів ( не моя тема), не кажучі й Сутінки, Справжня кров , й Баффі. Але раптом потрапив на очі старючий серіал Ангел 1999 року і далі ( це щось рідне від Баффі, герої звідти є).
І я в щоці. Головний герой -актор, що грав Сілі Бута у серіалі ,,Кості,,.( про слідчих та паталогоанатомів). Та ви мабудь все знаєте. 😁
Який він класний. Молодий. 😊 Девід Боріаназ.
Грає вампіра. Ну шо, почала дивитися. 😁

Будете з мене всміхатися, але я пропустила старі серіали про вампірів ( не моя тема), не кажучі й Сутінки, Справжня кров , й Баффі.
Уявляєш, а я саме хотіла написати про себе, що я якесь гальмо, бо дивлюся зараз усяке старе, що усі давним-давно подивилися! :-) Так шо ти не одна така. :) І не бачу, з чого тут всміхатися). Баффі я теж не дивилася, і Надприродне теж. :ги:
Але раптом потрапив на очі старючий серіал Ангел 1999 року
Я про нього знаю, бачила постери, цікавилася, але чомусь теж не дивилася :)
і далі ( це щось рідне від Баффі, герої звідти є).
Це продовження "Баффі", пишуть.
Головний герой -актор, що грав Сілі Бута у серіалі ,,Кості,,.( про слідчих та паталогоанатомів). Та ви мабудь все знаєте. 😁
Який він класний. Молодий. 😊 Девід Боріаназ.
Подобається. :угу:
"Кості" дивилася майже усі сезони, аж до тих пір, доки там не почалася якась несерйозна комедія вже :-) Кілька перших були вау.

Нам бути з добром
Виявила, що в Справжній крові грає та ****итянка дивної зовнішності, що і в "Сотні". Тільки в "Крові" вона розхристана алкоголічка, а в Сотні - накачана та зібрана жінка-воїтелька :)

7acd9e1052d9da386a3e37b06d18786f.webp

Виявила, що в Справжній крові грає та ****итянка дивної зовнішності, що і в "Сотні". Тільки в "Крові" вона розхристана алкоголічка, а в Сотні - накачана та зібрана жінка-воїтелька :)

7acd9e1052d9da386a3e37b06d18786f.jpg
Йосип голий! Це ж мамо Тари!!! :D

Назад
Зверху Знизу