Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У мого сьогоднішнього пиріжка 350. Те, що лайкнули з них 46, навряд чи проблеми саме тредса )))
Ок, подивимося. Я впевнена, що якщо не вести активне життя в Тредс, то переглядів, і відповідно лайків, буде все менше. Але можливо я помиляюся.

Ну так я ж і кажу: це не проблема тредса. Він нормально показує. Головне вгадати, шо зайде
Я міркую трохи інакше - ну, відповідно ж до свої теорії. Те, що зайде - безумно це потужний двигун. Але я думаю, що чим менше лайків та твого спілкування, тим менше твій допис просувають. Отже, при умовно однакових за своєю цінністю темах, в одному випадку тебе бачать 300, і лайкнуть 50. В іншому, коли ти більш активна, побачать 500, лайкнуть теж більше... Ну далі сама розумієш.

Мені подобається, шоб мене читали
Ти й більш енергійна, ніж Іра, правильно же? :) То ж тобі не влом щось робити для цього, воно тебе не обтяжує. Ти, власне, і не скаржишся на те, що тобі щось треба для цього робити.

Тож мій допис адресований тільки Ірі, виходить :)

Норм :угу:
У Мікро і ВП адмін є. Ти вже все створила і можеш "почивати на лаврах", воно само вже йде :)
В смислі адмін є? :іржач: Я ж там адмін. Ще є Марія, і ти думаєш, що вона в захваті, що їй доводиться напружуватися? :-)

Ти й більш енергійна, ніж Іра, правильно же? :) То ж тобі не влом щось робити для цього, воно тебе не обтяжує. Ти, власне, і не скаржишся на те, що тобі щось треба для цього робити.

Тож мій допис адресований тільки Ірі, виходить :)
Як раз навпаки, я зовсім не енергійна ) Але мене чомусь зовсім не напружує отаке спілкування, як в тредсі, мені просто це по кайфу. Тобто для мене це дійсно не обтяження. До того ж, я майже цілодобово за ноутом (в крайньому випадку з телефоном), тож воно у мене майже нон-стоп фоном іде і мені норм. Я не сприймаю це як навантаження. Ну а коли шось вистрелює, то це додатковий класний бонус, звісно я радію тоді.

Я думала, що це "по любові" :-) Ну що ж, помилялася, значить :)
По любові, але ж не перевісити на мене геть усе.
Та й неправилно воно. Раптом мене Римма колись покусає, і я почну розповідати, що це моя група )

Та я посміялася не через те, що ти про адміна написала. А що Марія не хоче там бути одноосібним керувальником, гадаю, їй аж поплохєло, коли вона то прочитала :-) Ну, звісно, ні, але їй це не треба.

По любові, але ж не перевісити на мене геть усе.
Та й неправилно воно. Раптом мене Римма колись покусає, і я почну розповідати, що це моя група )
А я можу розглянути варіант віддати тобі у власність одну групу.

Та я посміялася не через те, що ти про адміна написала. А що Марія не хоче там бути одноосібним керувальником, гадаю, їй аж поплохєло, коли вона то прочитала :-) Ну, звісно, ні, але їй це не треба.
Поплохєло

Назад
Зверху Знизу