Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Нічого собі кульбіт! :) А адресат цього кульбіту, схоже, не зацінив. :-) Абсолютно пофігістично дивиться...

Ти безграмотний балабол!

Сір, не радься з ним більше :-)
Балабол – це звичайно сильно, але головне, щоб в житті були не тільки слова, а й дії! А якщо не вистачає грамотності, то можна завжди потренуватися на котах!

Балабол – це звичайно сильно, але головне, щоб в житті були не тільки слова, а й дії! А якщо не вистачає грамотності, то можна завжди потренуватися на котах!
Мати Василева! Що ти збираєшся робити з тими нещасними котами?

Мати Василева! Що ти збираєшся робити з тими нещасними котами?
Та нічого страшного! Просто проведу їх на літературний вечір, хай теж трошки філософії почують! Коти, вони ж завжди знають, як розважити!

Ирина, це ж ти нам порадила "Позолочений вік"? Як сподобався усім! 💐
Що зараз дивишся, може ще якийсь шедевр знайшовся?
Може ви вже й дивилися...
Серіал ,,Хейвен,, (гавань) . Перший сезон аж 2010р.
По Стівену Кінгу ( Хлопець із Колорадо) але й не зовсім, бо це тільки поштувх сюжету.
Головна героїня серіалу агент ФБР прибуває у Хейвен .Це маленьке містечко, в якому живуть надзвичайні люди з містичними здібностями. Дивні злочини, минуле, яке чипляє і агентку, бо вона якось причетна до всього, на її подив...
Мені подобається. 😊

По Стівену Кінгу ( Хлопець із Колорадо) але й не зовсім, бо це тільки поштувх сюжету.
Головна героїня серіалу агент ФБР прибуває у Хейвен .Це маленьке містечко, в якому живуть надзвичайні люди з містичними здібностями. Дивні злочини, минуле, яке чипляє і агентку, бо вона якось причетна до всього, на її подив...
Мені подобається. 😊
Чудово! те, що мені зараз і треба :) А то я вже зібралася передивитися серіал "22.11.63" за книгою того ж самого Кінга! :)

Останнє редагування:
Читали новину про те, що з'явилися м'ясні паски? :) Я спочатку не повірила, думала жарт.. Пішла на їх сторінку - виявилося, правда :) А що, я б таку їла, мабуть! :їжа:

Мені подобається. 😊
Я колись починала дивитися. Двічі :-)

Читали новину про те, що з'явилися м'ясні паски? :) Я спочатку не повірила, думала жарт.. Пішла на їх сторінку - виявилося, правда :) А що, я б таку їла, мабуть! :їжа:
Я читала новину, що з'явилися в продажу верхівки з пасок. Оце мудрі люди додумалися!
Ще б хто скоринки з хліба почав випікати :-) Я все думала спробувати, але зібралася :)

Мені подобається. 😊
Я дивилася:клас:

Назад
Зверху Знизу