Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
О! У тебе тежТа спека у квартирі, ти що!
Згоден, питання не повне.Тут може бути різне значення, незрозуміло про що мова. Чи питається про що ті речення, чи про доцільність чогось, що з'ясовується в процесі читання.
https://www.kharkovforum.com/thread...i-ukrajinska.4972582/page-12994#post-72020957Сір, а мені здалося, чи тут був допис, де було написано "вірно"?![]()
Та хіба ж я не у ХарковіО! У тебе теж![]()
А! Чомусь вирішила, що то ти писав, а потім не знайшла і подумала, що видалив.
Треба казати не "вірно", а "правильно"А що, слово "сенс" вжито абсолютно вірно!
О-о, як говорять філософи, слово - не риба, не впіймаєш! Правильність - це справа тонка, як гнучка коник!Треба казати не "вірно", а "правильно"![]()
Ти безграмотний балабол!О-о, як говорять філософи, слово - не риба, не впіймаєш! Правильність - це справа тонка, як гнучка коник!
Балабол – це звичайно сильно, але головне, щоб в житті були не тільки слова, а й дії! А якщо не вистачає грамотності, то можна завжди потренуватися на котах!Ти безграмотний балабол!
Сір, не радься з ним більше![]()
Мати Василева! Що ти збираєшся робити з тими нещасними котами?Балабол – це звичайно сильно, але головне, щоб в житті були не тільки слова, а й дії! А якщо не вистачає грамотності, то можна завжди потренуватися на котах!
Та нічого страшного! Просто проведу їх на літературний вечір, хай теж трошки філософії почують! Коти, вони ж завжди знають, як розважити!Мати Василева! Що ти збираєшся робити з тими нещасними котами?
Та норм, по суті все правильно відповів.Сір, не радься з ним більше![]()
Може ви вже й дивилися...Ирина, це ж ти нам порадила "Позолочений вік"? Як сподобався усім! 💐
Що зараз дивишся, може ще якийсь шедевр знайшовся?
Чудово! те, що мені зараз і требаМоже ви вже й дивилися...
Серіал ,,Хейвен,, (гавань) . Перший сезон аж 2010р.
По Стівену Кінгу ( Хлопець із Колорадо) але й не зовсім, бо це тільки поштувх сюжету.
Головна героїня серіалу агент ФБР прибуває у Хейвен .Це маленьке містечко, в якому живуть надзвичайні люди з містичними здібностями. Дивні злочини, минуле, яке чипляє і агентку, бо вона якось причетна до всього, на її подив...
Мені подобається. 😊
Я з жахом думаю про те, що скоро вимкнуть батареї, бо на Пасху буде вже дуже теплоО! У тебе теж
Я колись починала дивитися. ДвічіМоже ви вже й дивилися...
По Стівену Кінгу ( Хлопець із Колорадо) але й не зовсім, бо це тільки поштувх сюжету.
Головна героїня серіалу агент ФБР прибуває у Хейвен .Це маленьке містечко, в якому живуть надзвичайні люди з містичними здібностями. Дивні злочини, минуле, яке чипляє і агентку, бо вона якось причетна до всього, на її подив...
Мені подобається. 😊
Я читала новину, що з'явилися в продажу верхівки з пасок. Оце мудрі люди додумалися!Читали новину про те, що з'явилися м'ясні паски?Я спочатку не повірила, думала жарт.. Пішла на їх сторінку - виявилося, правда
А що, я б таку їла, мабуть!
![]()
Я дивиласяМоже ви вже й дивилися...
Мені подобається. 😊