Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ще раз уточню: реінкарнація - це конкретно душа в тілі чи й само життя в тілі? Тобто якщо людина ходить на роботу, заводить сім'ю - можна ж сказати, що це відбувається в його реінкарнації?
Але у мене перша думка була, що теща реінкарнувалася в самого Петра :)
Зрозуміло, значить треба щось міняти. Але мені так подобають перші два рядки :-)

Це до чого? Щоб сказати не пробралася, а трапилася? Але ж пробралася - прикольно звучить, я заради тих рядків і вірш написала :-)
мені подобається "пробралася" Це вказує на підступність :)

Подивилася 5 серій і вже шукаю собі щось подібне :) Завжди у мене так: як підсяду на якусь тему і дивлюся її місяцями.:

"Нірджа", 2016. На реальних подіях, стюардеса Нірджа була героїнею рейса з Мумбаї у вересні 1986 року.

Подивилася 5 серій і вже шукаю собі щось подібне :) Завжди у мене так: як підсяду на якусь тему і дивлюся її місяцями.:

"Нірджа", 2016. На реальних подіях, стюардеса Нірджа була героїнею рейса з Мумбаї у вересні 1986 року.
Я щойно додивилася. Тепер думаю чи втретє переглянути Темне дитя...

Швидше кулі (Bullet Train) повнометражка
Нічний експрес (2024) - Nightsleeper серіал
Але про потяги, а не літаки :)
Якщо Ф'ям казала про подібне до Темного дитя, то там про інше, то фентезі про клонів :)

Останнє редагування:
Якщо Ф'ям казала про подібне до Темного дитя, то там про інше, то фентезі про клонів
Так, про подібне до Темного дитя, тобі ж таке хочеться передивитися :) Я так зрозуміла, що тобі про заручників/терористів достатньо. :)
А ти продовження 2023 року дивилася? Темне дитя: відлуння.

Останнє редагування:
Так, про подібне до Темного дитя, тобі ж таке хочеться передивитися :) Я так зрозуміла, що тобі про заручників/терористів достатньо. :)
Не те щоб прямо таки досить, але я просто згадала той серіал, що він мені подобався (попри неправдоподібніть).
Але поки що є проблеми щоб завантажити торрент, так що наразі не знаю коли дивитимуся. А без торентів реклама дратує, і інет слабкий, мабуть не тягнутиме. Хоча про Потік дивилася ж... Але там якість була невисока.
Я поки з тим торентом розбиралася, двічі поїла позапланово )

мабуть не тягнутиме. Хоча про Потік дивилася ж... Але там якість була невисока.
Якість можна самій виставити. Ось високу якість іноді проблема знайти, а низьку - то запросто :ги: В попередньому пості я додала про продовження 2023 року, "Відлуння/відгомін".

Якість можна самій виставити. Ось високу якість іноді проблема знайти, а низьку - то запросто :ги: В попередньому пості я додала про продовження 2023 року, "Відлуння/відгомін".
Мені не треба низьку, в мене монітор і так поганий.

Назад
Зверху Знизу