Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це не збій! Це творча вимоваТо ви не знаєте що таке справжній збій
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А "іванОвич" то може прізвіще 
Пишуть, що можна ставити наголос.То ви не знаєте що таке справжній збій![]()
Еге ж.Не дивно, що так заходить музика, бо це ж чиїсь хіти

А я і проставила. І все одно у наступних було декілька збоїв. Просто мої наголоси у його мелодію не вписуютьсяПишуть, що можна ставити наголос.

А в тебе ще є вільні спроби?Еге ж.
![]()
Так.А в тебе ще є вільні спроби?
Твій вірш так і не бачу в МікроРадин вірш теж не зайшовТо мабуть день сьогодні такий. Чи вірш не подобається ? А мені подобається.

У свідка на морді написано "нічо не знаю, нічого не бачив"Якщо шо, закопав на городі ранню картоплю. Том свідок.

Він був у ВП. Але я його видалила, бо почала виправляти, і там все одно мало вподобайок. Тож покращену версію (якщо вона годиться як покращена) запощу вже в Мікро.Твій вірш так і не бачу в Мікро![]()
Спробуй ти цей текст

Спробуй ти цей текст
Дякую, це теж не те, що мені хотілося отримати, я ж хотіла ближче до репа, тому його і указала. Мені було цікаво чи не дасть тобі той варіант, який мені треба, бо мені два однакові, звісно, що не пропонуватиме.Непогано. Без збоїв наголосів. Жанр поп, рок. Чогось мені здалося, що збоїв менше буде в цих жанрах. В другому варіанті більш сумна музика, теж без збоїв.
Може, варто робити менше куплетів.

Ну розкажи про своїхО, щось давно ми сусідів не обговорювали![]()