Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А де знаходяться ці завантаження, які були зі сторонніх ресурсів? Якщо до них у компанію підкинути потрібний файл?Він бачить лише завантаження, які були зі сторонніх ресурсів. Мої відео чи аудіо не бачить. Матове скло.
Ну, тоді до книг підкинь.Тобто ні. Він бачить лише книги![]()
Ні, не бачить. Я вже куди тільки їх не підкидала. До речі, там і книг нема, самі назви тек, воно там живе своїм життям.Ну, тоді до книг підкинь.
Ну хоч щось і з того, що бачить, можна тицьнути? Можеш знімок екрану показати?Ні, не бачить. Я вже куди тільки їх не підкидала. До речі, там і книг нема, самі назви тек, воно там живе своїм життям.
Я ж кажу - це проблема цього тел. Може налаштування.
Але ж якось я вчора це зробила. І це точно було з цього тел.
Через Завантажити файли нічого не бачить, крім самих тек, а в них книги теж неактивні.Ну хоч щось і з того, що бачить, можна тицьнути? Можеш знімок екрану показати?
Я вже по 20 разів перетицяла усе, що можна булоУ верхньому лівому кутку тицьни три полоски.
А якщо зараз завантажиш цей файл, його побачить?Я вже по 20 разів перетицяла усе, що можна булоТам завантаження, телефон і диск. І так само не активні файли. Вони скрізь такі, як на скріншоті.
Мій порошок )
Якщо просто зайти у файли, то він є, а якщо через то не знаю де шукати. Там купа тек, то їх всі треба відкривати. Але навряд там буде, бо попередні файли там не знаходила.А якщо зараз завантажиш цей файл, його побачить?
Цей скрін якщо просто зайти у файли?І навіть щоб цей скрін зараз запостити, його треба спочатку редагувати - наприклад, трохи обрізати, тоді він стає активний![]()
Ні, це через ХФ. І там все або пусте або неактивне.Цей скрін якщо просто зайти у файли?
А якщо зараз завантажиш цей файл, його побачить?
Все те ж саме - я не знаю де його шукати. Там же купа тек. Але нема смислу їх розгортати, його там не буде, або буде неактивний.Зрозумів.
А що там з цим:
Він неактивний 2864...Повинно бути тут, у теці Download.
Гаразд. У тебе на там третій файл із зображенням грамофона. Яке у нього розширення? Його можна обрати для завантаження?Та нема. Я ж в першу чергу там дивилася.
В цій теці те, що на першому скріні.
Поправка ))Гаразд. У тебе на там третій файл із зображенням грамофона. Яке у нього розширення? Його можна обрати для завантаження?
Він неактивний 2864...
![]()
Тобто, неактивне не можна обрати?Поправка ))
То я просто переплутала. У Завантаженнях - неактивний, а у Download - нема, там грамофонПоправка ))
Ні. Воно його показує, але бліде, як матове скло.Тобто, неактивне не можна обрати?