Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Слова у словниках я дивилася. Але хто тим міщинином зараз користується? Ви ж так не кажете на людину?
Дуже цікаво, що ти написалаЯ вже знайшла як з цього виплутатися, переробила інакше, тепер залишилося всі рядки довести до ладу,
Ще не написала, бо не можу впоратися з одним рядком. Та і взагалі цей вірш не дуже вартий уваги.Дуже цікаво, що ти написала![]()
В мене відкрився сайт і дивлюся ,,Маріанну,,!Це страшне![]()
Інший дріт для зарядки пробувала?Зіпсувала свій телефон (це вже інший - яким постійно користуюся). Розрядився до 0, а тепер дуже повільно заряджається, а після 76% майже припиняє
Коротше, біла смуга поки що не настала.
І ці неадекватні сусіди знову цілий день волають. І схоже, спати поки що не планують, бо прокинулися лише після першої години дня.
Мати Василева! Шо тут коїться?
Та ясно ж хто:Мати Василева! Шо тут коїться?Хто провів до хати їжаків і зайців?
![]()
Ні, пробувала заряджати цим дротом інший телефон, і все норм.Інший дріт для зарядки пробувала?
Шкереберть. Але тоді він був під іншим ніком. Не пам'ятаю чи є цей його вірш в ВП чи видалила. Тільки там було:Цікаво, хто написав цей порошок?Пошук відповіді не дав..
Видалила, бо я там шукалаНе пам'ятаю чи є цей його вірш в ВП чи видалила.
Тільки там було:
щоби помить рога й копита