Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Красиво :)
 Дідик.webp

Оленка Дідик — етностиліст і одягає акторів у ефектні народні костюми для зйомок у кіно та рекламі. Вона багато знає про історію та українську культуру, круто вишиває, у неї є власна майстерня.

Це підійде (3 визначення):

1741181816668.webp ?
Слова у словниках я дивилася. Але хто тим міщинином зараз користується? Ви ж так не кажете на людину? :-)
Я вже знайшла як з цього виплутатися, переробила інакше, тепер залишилося всі рядки довести до ладу, тобто один рядок, воно щось не йде.

Зіпсувала свій телефон (це вже інший - яким постійно користуюся). Розрядився до 0, а тепер дуже повільно заряджається, а після 76% майже припиняє :(
Коротше, біла смуга поки що не настала.
І ці неадекватні сусіди знову цілий день волають. І схоже, спати поки що не планують, бо прокинулися лише після першої години дня.

Останнє редагування:
Задумалася над покупкою житла на останньому поверсі. Бо сил моїх більше нема з тими сусідами :( Знов пів ночі не спала.

Зіпсувала свій телефон (це вже інший - яким постійно користуюся). Розрядився до 0, а тепер дуже повільно заряджається, а після 76% майже припиняє :(
Коротше, біла смуга поки що не настала.
І ці неадекватні сусіди знову цілий день волають. І схоже, спати поки що не планують, бо прокинулися лише після першої години дня.
Інший дріт для зарядки пробувала?

Цікаво, хто написав цей порошок? :) Пошук відповіді не дав..

Інший дріт для зарядки пробувала?
Ні, пробувала заряджати цим дротом інший телефон, і все норм.

Цікаво, хто написав цей порошок? :) Пошук відповіді не дав..
Шкереберть. Але тоді він був під іншим ніком. Не пам'ятаю чи є цей його вірш в ВП чи видалила. Тільки там було:
щоби помить рога й копита

Мені прийшла думка, що демократам, які хочуть оголосити імпічмент трампу, варто було б пообіцяти, що вони не претендують на те, щоб новий президент був з їхньої партії. Можливо завдяки цьому їх би підтримав і дехто з республіканців, які тепер побачили, що дід неадекватний.

Назад
Зверху Знизу