Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В мене від учора знову почалися проблеми зайти на ХФ, як вже колись було. І це точно проблема не в телефоні.

В мене від учора знову почалися проблеми зайти на ХФ, як вже колись було. І це точно проблема не в телефоні.
Це не тільки у тебе
Ось Димокс пояснив
Сайт отключили с требованием удалить :(
Оказалась это фото мамы с ребенком. Она держит его на руках и в попку дует :D
Выкладывать не буду :)

Удалил быстро, а вот включают они медленно…

Останнє редагування:
Доброго ранку! Стоїмо з добром :кава:

481074142_1228428425306305_7879417651735143307_n.webp

Лена, а скільки важать твої коти? :) Може, 6900 для великого кота не так вже й занадто?
Мій чорний важив 6 кг.
Генрі десь - 5, 5 , а Гаррі мабуть вже 7. 7 забагато, у нього вже щоки в живіт перетикають. Також лякаю дієтою:D

Якщо кому треба кіно про ковбоїв та бандитів - "Потяг на Юму" :кінь2:

@ИринаИра Аргайл я подивилася. Яскраво, смішно:)

• Це лайк!
Реакції: E.N
"Марианна" - французський детектив 2 коротеньких сезона. Не Людвиг, але також мило :)
Не можу знайти. Вискакує ужастік Маріанна. Не французьский. А там де та сама Маріанн - я без впн, мене не показують....😢

Не можу знайти. Вискакує ужастік Маріанна. Не французьский. А там де та сама Маріанн - я без впн, мене не показують....😢
А тут ?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Такі справи - без ВПН на Тріолані та на мобільному Киівстарі - на смартфоні не дає зайти на сайт, на ноутбуці антивірусник блокує зєднання. Ставити ВПН не хочу. :збентежений: Нічого страшного, є сайти, де й дивлюся те, що відкривається.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Такі справи - без ВПН на Тріолані та на мобільному Киівстарі - на смартфоні не дає зайти на сайт, на ноутбуці антивірусник блокує зєднання. Ставити ВПН не хочу. :збентежений: Нічого страшного, є сайти, де й дивлюся те, що відкривається.
То ж виходить у мене на ноуті антивірусник ледащий! :D

То ж виходить у мене на ноуті антивірусник ледащий! :D
Або в мене ляканий-переналяканий!
Може в вас провайдер не Тріолан. Кажуть люди , що воно теж капризне.
Поки що как є, хай так і є.
😁

Може ви підкаже як інакше назвати обивателя - людину, позбавлену широких суспільних поглядів, що живе дрібними, міщанськими інтересами? Таке слово, щоб було усім зрозуміле, сучасне.

Може ви підкаже як інакше назвати обивателя - людину, позбавлену широких суспільних поглядів, що живе дрібними, міщанськими інтересами? Таке слово, щоб було усім зрозуміле, сучасне.
Валиш:) Буржуй недороблений? :D
З ранку мене озадачили питанням, як написати 500 римскими ціфрами, теперь обивателі:) День знань:ідея:

Назад
Зверху Знизу