Статус: Офлайн
Повідом.: 3927
Повідом.: 3927
А нічого, що це ****к, не муляє?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Горячий кізяк, тільки з дупки. ?Кізяк - це паливо, не варто розкидатись, а от дулю скрутити треба (й не одну).
Це старовинний рецепт, пані Ірина - "Візьміть гарячих кізяків та покладіть хамів в них пиками. Тримати до повного запікання корости. Поки лежать секти батогами поки шкіра не злізе"Горячий кізяк, тільки з дупки. ?
Якщо такі бувають.

Так!!!!іолетова, трохи нагадує попередню.
Гадаю, що вже настав час для позитивної смуги, бо я за себе не відповідаю![]()
Мене сьогодні та вчора вишибли з ладу таки дрібниці, ну яки взагалі дрібниці. Ну от просто до серцебиттяБуду скаржитися (попереджаю тих, кому скарги нецікаво).
страшенно роздратована,

Лено, а як ти відчуваєш - нам творчість не допоможе? Я б пописала разом прозу, який-небудь нуар. Гумористичний

У двері подзвонили. Микола завмер біля столу. Замружився і почав повільно повертатися. Також повільно, приставним кроком, він рушив у коридор. У дзеркалі відобразилася його зігнута постать. Микола страждав. Його склав навпіл зловісний радикулітЛено, а як ти відчуваєш - нам творчість не допоможе? Я б пописала разом прозу, який-небудь нуар. Гумористичний![]()
На ПК не просить. Щойно на смартфоні обрав версію для комп'ютера — теж не просило.якщо хочеш прочитати повідомлення в ФБ, то воно його не відкриває, а просить установити месенджер
А як це - обрати на смартфоні версію для компа? У мене звичайний додаток месенджер. Я просто боюся, що якщо його видалю, то зникне вся історія переписки (вони про щось таке попереджали).На ПК не просить. Щойно на смартфоні обрав версію для комп'ютера — теж не просило.