Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це не тільки у тебеВ мене від учора знову почалися проблеми зайти на ХФ, як вже колись було. І це точно проблема не в телефоні.
Сайт отключили с требованием удалить
Оказалась это фото мамы с ребенком. Она держит его на руках и в попку дует
Выкладывать не буду
Удалил быстро, а вот включают они медленно…
Лена, а скільки важать твої коти?Стоїмо з добром![]()
Генрі десь - 5, 5 , а Гаррі мабуть вже 7. 7 забагато, у нього вже щоки в живіт перетикають. Також лякаю дієтоюЛена, а скільки важать твої коти?Може, 6900 для великого кота не так вже й занадто?
Мій чорний важив 6 кг.
В мене подібна проблема з кицькою зараз: коли збираюся на роботу - лізе на руки обніматися, цьоматися.
Хоч трошки перемкнутися на щось з іншого всесвіту. 😊Якщо кому треба кіно про ковбоїв та бандитів - "Потяг на Юму"
@ИринаИра Аргайл я подивилася. Яскраво, смішно![]()
"Марианна" - французський детектив 2 коротеньких сезона. Не Людвиг, але також милоХоч трошки перемкнутися на щось з іншого всесвіту. 😊
Не можу знайти. Вискакує ужастік Маріанна. Не французьский. А там де та сама Маріанн - я без впн, мене не показують....😢"Марианна" - французський детектив 2 коротеньких сезона. Не Людвиг, але також мило![]()
А тут ?Не можу знайти. Вискакує ужастік Маріанна. Не французьский. А там де та сама Маріанн - я без впн, мене не показують....😢
Чуть пізже перевірю на ноутбуке. 😊А тут ?
То ж виходить у мене на ноуті антивірусник ледащий!Такі справи - без ВПН на Тріолані та на мобільному Киівстарі - на смартфоні не дає зайти на сайт, на ноутбуці антивірусник блокує зєднання. Ставити ВПН не хочу.Нічого страшного, є сайти, де й дивлюся те, що відкривається.
Або в мене ляканий-переналяканий!То ж виходить у мене на ноуті антивірусник ледащий!![]()
ВалишМоже ви підкаже як інакше назвати обивателя - людину, позбавлену широких суспільних поглядів, що живе дрібними, міщанськими інтересами? Таке слово, щоб було усім зрозуміле, сучасне.