Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:клас:

**
Мені шкода, що я раніше не стала слухати книжки :) Стільки годин даремно потраченого часу, коли безсоння і крутишся у ліжку :) А могла б не гаяти даремно час і стільки книжок переслухати :любов:
Два роки слухаю. А казала ж мені приятелька ще років дев'ять тому, що слухає книжки, коли їде кудись - я це пропускала повз вух :рл::ги:
Я зараз слухаю лише тому, що вишиваю. Я б воліла за краще увімкнути фільм, але важко знайти гідний. Власне, я спочатку і увімкнула фільм за Пратчеттом, а коли подивилася, пішла шукати книгу.

Доброго ранку! Нам - добра :кава:

480969965_644894927902859_637722027209775563_n.webp

Цікаво чому на каналі Реальна війна ні слова про те, що нас обстріляли, тим більше це було одразу після зірваних перемовин. Це ж не тому, щоб не лякати інших людей? Бо це була б дурня.

Цікаво чому на каналі Реальна війна ні слова про те, що нас обстріляли
Труха Україна про це написала, а у них в 2 рази більше підписників, ніж у Реальної війни. Я раніше була підписана на обидва канали, потім від Реальної відписалася, бо помітила, що інфа у Тру Україна повніша.

Труха Україна про це написала, а у них в 2 рази більше підписників, ніж у Реальної війни. Я раніше була підписана на обидва канали, потім від Реальної відписалася, бо помітила, що інфа у Тру Україна повніша.
На труху не була підписана, але чула, що там забагато фейків.

Канал Реальная война (1,39 млн) – незважаючи на російський неймінг та російськомовне біо, адміністратори групи публікують контент українською мовою. Залученість каналу становить лише 29%. Річна відвідуваність аудиторії найчастіше складалася з росіян (48,3%) та 13% жителів України.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Це що - маються на увазі так звані хороші росіяни? Бо судячи з лайків, там більшість проукраїнського контингенту.

Займаюся своїми справами, на ноуті фоном якесь відео про манулів. Розповідають про їх котяче буття. Таки собі інтроверти тваринного світу. Але це не все! Виявилося, що вони не нявкають і не мурчать, а "бурчать і шиплять, як кіт, що перегрівся в лазні" (с)! :eek:
Хто-небудь знає як шипить кіт, що перегрівся в лазні? Де є лазні для котів?:D

Назад
Зверху Знизу