Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Книга 1993 року. Ще й фото із серіалу.Ні, з серіалу це було ніяк не зрозуміти.
Книга! Офігенно. Що, прям паперова?!Я б почитала
![]()
З котиком вийшло дуже гарно!Книга 1993 року. Ще й фото із серіалу.
Назва на россійської, я їі закрила, щоб правила теми не зрадити. ?

Там ,,Таємний щоденник Лори Палмер,, Д.Лінч та ,,Спогади спецагента ФБР Дейла Купера,,Скотта Фроста. Дві книги разом. Я вже й не пам'ятала...З котиком вийшло дуже гарно!![]()
![]()
Полізла читати..Інет таки пише, що то був....( хто хоче, сам запитає...) Ось мабуть я в інеті свого часу потім і питалася....бо зрозуміти неможливо було ( божечкі, хоч не мені одної, бо це мене засмучивало?)
Будемо вважати, що все залишилося покритим мороком, бо так цікавіше 
Мені не всі фільми не подобаються. Службовий роман подобається. За двома зайцями. Або навіть Дівчата. Але це фільми, які відображають саме ту епоху, і вони мають гармонійний вигляд. Ті, які більш нейтральні, я їх погано сприймаю візуально. Вони не цифрові, якість інша, кольори... Ну і оці зачіски 90-х, старі машини - це все вкупі мене дратує.Добре. Запитаю інакше. Вам не подобаються фільми минулого сторіччя? Чому?
Теж відповімДобре. Запитаю інакше. Вам не подобаються фільми минулого сторіччя? Чому?

Бачила, ти поширила допис про фільм про радіоперехоплення...Він є в тому посиланні з кіно, що я сьогодні виклала ntercepted («Мирні люди») Цікавий збіг - він нам попався в один день
Я фанатєю від Шанхайського експреса з молодою Марлен Дітріх. Чорно-біла стрічка. І Марокко з нею же.Добре. Запитаю інакше. Вам не подобаються фільми минулого сторіччя? Чому?
Так. Але я його дивитися не буду, в мене нервова система не в тому стані.Бачила, ти поширила допис про фільм про радіоперехоплення...Він є в тому посиланні з кіно, що я сьогодні виклала ntercepted («Мирні люди») Цікавий збіг - він нам попався в один день
І я не буду. Це все на "потім"Так. Але я його дивитися не буду, в мене нервова система не в тому стані.
А я доторкнулася до китайського кінематографа. Імен не змогла запам'ятати, смисл оповідання втратила, заплуталася в обличчях, але наприкінці був гарний віршНатрапила на доволі непогану аудіокнигу по Пратчетту. На жаль, рос. Те, що знайшла укр, те жахливе.

Натрапила на доволі непогану аудіокнигу по Пратчетту.
Стільки годин даремно потраченого часу, коли безсоння і крутишся у ліжку
А могла б не гаяти даремно час і стільки книжок переслухати

Як тебе туди занесло?А я доторкнулася до китайського кінематографа. Імен не змогла запам'ятати, смисл оповідання втратила, заплуталася в обличчях