Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Випадок свекра та свекрухи моєї однокурсниці. Він назначав дівчатам побачення, а сам не підходив, слідкував чи дочекаються. Ну ось ця чекала півтори години на лавці, от на ній і одружився. Так разом і прожили все життя. Противний був дядько, а вона доволі приємна.
Якщо вона дозволяє так з собою обходитися, мабуть, на це й заслуговує, ніхто ж не примушує. В смилі, це її карма за такий же ***** в якомусь минулому з життів. :зуби:
Вчора читала схожий випадок, але там смішніше було: дівчина чекала на першому побаченні хлопця, натомість прийшли його мати, батько і тітка. :-) А вона чекала півгодини, дивуючись, чого її свердлить очима купка якихось незнайомих людей.

:-) :кіт:

гороскоп.webp

Вчора читала схожий випадок, але там смішніше було: дівчина чекала на першому побаченні хлопця, натомість прийшли його мати, батько і тітка. :-) А вона чекала півгодини, дивуючись, чого її свердлить очима купка якихось незнайомих людей.
Сімейка Адамс. Вони вирішили, що це вже весілля незабаром, якщо свіданка перша????

Сімейка Адамс. Вони вирішили, що це вже весілля незабаром, якщо свіданка перша????
Бувають же такі дивні люди :-)
Один хлопець дуже боявся прийти в перший раз до мене додому з міркувань, що раптом там на нього чекає мама-батько і одразу наручники застібнуть, до рагсу потягнуть :-) Він таки прийшов, розхрабрився.. навіть з букетом троянд. Дуже здивувася, що його побоювання не ствердилися. :ги: Прям поламала хлопцю усю картину світу!

Треба мені переключитися, на щось неромантичне.
,,Ебігейл,, 2024.
Зловмисники вкрали дочку кримінального боса. Така фееечка- балеринка.
А вона виявилась вампіром. І , здогадуюсь, тікай хто може. 😁
В коментах один чоловік пише, була і в нього балерина. Той ще вампір...😊
Так ти це подивилася? :) Радиш?

"... щось некро-романтичне..."
навіяло)))

• Я в шоці!
Реакції: E.N
Бувають же такі дивні люди :-)
Один хлопець дуже боявся прийти в перший раз до мене додому з міркувань, що раптом там на нього чекає мама-батько і одразу наручники застібнуть, до рагсу потягнуть :-) Він таки прийшов, розхрабрився.. навіть з букетом троянд. Дуже здивувася, що його побоювання не ствердилися. :ги: Прям поламала хлопцю усю картину світу!
"Синку, до дівчат не ходи! Обмануть, окрутять, зіллям обпоять, одружать непритомного!" - хор матусь хлопців :D

Лена, а що ти дивишся зараз?
Я виявила, що є чомусь недивлений мною детективний серіал, який варто було б давно подивитися :-)
"Той, хто читає думки" (2009-2014). Ось питання, чому мені при запиті подібних серіалів завжди підганяли "Менталіст", "Касл", "Обдури мене", "Шерлок", "Доктор Хаус", а цей жодного разу ні?! :незрозумію: Випадково натрапила на нього в онлайн-кінотеатрі.

Стала дивитися, ну норм. Гг, щоправда, не харизматичний (не те що в "Обдури мене", скажімо :-) ), але й не бісячий, як в Менталісті, так що най буде :)
Щось про бурову де добурилися до чогось незрозумілого. "The rig"

Так ти це подивилася? :) Радиш?
Типовий ужастік. Багато крові. Нічого нового у цьому жанрі... Це переспів ,,Дитини Дракули,,, як написано у анотації , на теперешній час.
Моторошно, але набір штампів. 😊

Типовий ужастік. Багато крові. Нічого нового у цьому жанрі... Це переспів ,,Дитини Дракули,,, як написано у анотації , на теперешній час.
Моторошно, але набір штампів. 😊
Я так розумію, фільми про вампирів ти дивишся :) Чи дивилася "Впусти мене", теж про 12-річну вампирицю? :зуби:

Ще на тему 12-річних, але не вампириць, просто крутих дівчат - колись сподобалася Вбивашка :)

a8bb8733d3ba8c1e950f9c1584230dc0.webp

Доречі, про сімейку Адамс :) Ніяк не подивлюся другий сезон "Венсдей", а вже ж давно вийшов! І я ж на нього чекала! Все, почну його нарешті, скільки можна тягнути і дивитися щось не те й не те :-)

Я так розумію, фільми про вампирів ти дивишся :) Чи дивилася "Впусти мене", теж про 12-річну вампирицю? :зуби:

Ще на тему 12-річних, але не вампириць, просто крутих дівчат - колись сподобалася Вбивашка :)
Я не дуже западаю на вампірячі пригоди, жахи чи зомбі. 😁
Фєнтезі та містика , с інтригою - це ще якось-такось.
Стівена Кінга краще почитати , більше задоволення. 😊

Я не дуже западаю на вампірячі пригоди, жахи чи зомбі. 😁
Ненавиджу фільми про зомбі :ніні: Ніякого естетичного задоволення, на відміну від красивих вампирчиків :-)
Стівена Кінга краще почитати , більше задоволення. 😊
Що у нього, наприклад? :)

Пробувала читати Кінга багато разів. Занадто страшно для мене. :ги: Сподобалася тільки "Мертва зона", ну як сподобалася.. Теж були такі моменти, яких хотілося б "розвидіти".
Останнє, що пробувала читати - "Темна вежа".

Пробувала читати Кінга багато разів. Занадто страшно для мене. :ги: Сподобалася тільки "Мертва зона", ну як сподобалася.. Теж були такі моменти, яких хотілося б "розвидіти".
О, ,, Сяйво,, і продовження, ,,Доктор Сон,,
,,Сяйво,, є і фільм, з Джеком Ніколсоном (якщо правильно прізвище написала), жах жахливий!

Щось про бурову де добурилися до чогось незрозумілого. "The rig"
Почитала, про що це. "Шотландська нафтова вежа в Північному морі оповита неприродним туманом, який відрізає їх від зовнішніх комунікацій. Суперечки, виявлені у тумані, викликають у інфікованих членів екіпажу зміни у поведінці. Після вивчення суперечки вчений на борту нафтової вежі підозрює, що з дна океану був випущений древній паразит."
Чомусь нагадало північний морський ужастик "******", про експедицію 1845 року на кораблях "******" та "Еребус", дивилися з тобою :) Я ще читала книгу Дена Сіммонса, по якій серіал поставили.

.webp

Ненавиджу фільми про зомбі :ніні: Ніякого естетичного задоволення, на відміну від красивих вампирчиків :-)

"Побіг з Шоушенка" це також Кінг. Той випадок коли знято буквально по тексту. А у екранізацій Кінга з цім погано. Колись читала інтерв'ю з ним, він сказав, що його діло писати, а як режисер зніматиме кіно його не турбує - режисер так бачить:D
Темну вежу прочитала усю. Перши книги навіть не один раз:)

Почитала, про що це. "Шотландська нафтова вежа в Північному морі оповита неприродним туманом, який відрізає їх від зовнішніх комунікацій. Суперечки, виявлені у тумані, викликають у інфікованих членів екіпажу зміни у поведінці. Після вивчення суперечки вчений на борту нафтової вежі підозрює, що з дна океану був випущений древній паразит."
Чомусь нагадало північний морський ужастик "******", про експедицію 1845 року на кораблях "******" та "Еребус", дивилися з тобою :) Я ще читала книгу Дена Сіммонса, по якій серіал поставили.

.webp
Ні-ні. До Террора це не дотягує аж ніяк! Такє, проходне

"Побіг з Шоушенка" це також Кінг. Той випадок коли знято буквально по тексту. А у екранізацій Кінга з цім погано. Колись читала інтерв'ю з ним, він сказав, що його діло писати, а як режисер зніматиме кіно його не турбує - режисер так бачить:D
Темну вежу прочитала усю. Перши книги навіть не один раз:)
,,Зелена міля ,, та ,,Худеющий,, ( не знаю, як це слово перекласти) - теж добротні екранізації, режисери люблять його твори. 😊

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу