Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Тю. Я читаю також. ?
Моя найулюбленіша екранізація - ,, Разум і почуття,, здається 1995, с Емой Томсон.
:клас: Так, з Еммою Томпсон і ще зовсім молоденькою Кейт Уінслет :угу:

А мені з екранізацій книг Джейн Остін найбільше сподобалася екранізація "Гордість і упередження", теж 1995 року.
Зараз дивлюся, які ще були екранізації, от не пам'ятаю, чи дивилася "Нортенгерське аббатство", та мабуть дивилася ж :)
Наприкінці, коли вона дізнається, що герой Хью Гранта не одружений, а побрався його брат - я можу це що перечитувати сто разів, що дивитися у фільмі - яке ж щастя за них!
:)

Так ніхто б не пхав би у нього тістечко :D
Я мала на увазі "Взагалі не для нього розвага" :) В смислі, що це розвага тільки для дівчини. Вона усе з'їсть, а йому тільки платити! :зуби:

Так, ,,Гордість і упередження,, причому старий серіал, про п'ятьох сестер , і містера Дарсі! Нові екранізаціі мені не зайшли.
,,Емма,, теж...
Позбирала усі книжки Джейн Остін, багато ще залежить від перекладача. Є чудові переклади, а є якісь дерев'яні. ?

Треба мені переключитися, на щось неромантичне.
,,Ебігейл,, 2024.
Зловмисники вкрали дочку кримінального боса. Така фееечка- балеринка.
А вона виявилась вампіром. І , здогадуюсь, тікай хто може. ?
В коментах один чоловік пише, була і в нього балерина. Той ще вампір...?

"Перед романтичним святом провели опитування на тему: яке місце ви вважаєте ідеальним для першого побачення?
Жінки всі, як одна, назвали кафе чи ресторан, а чоловіки – прогулянку парком. Особливо зручно, звичайно, якщо січень та -20. Або листопад та крижаний дощ.
Коротше, розходимося, побачень не вийде. Адже поки леді чекають у кафе, джентельмени блукають холодним парком". :-)
То вони платити не хочуть за жінку. Я, до речі, для першого побачення саме прогулянку і обирала найчастіше. Дуже зручно - трошки погуляв і можна швидко втекти. А проводити час у кафе з людиною, яка не сподобалася, дуже напружує. І незручно одразу піти, то маєш на нього дивитися весь час. А під час прогулянки дивишся на навколишнє середовище, і якщо хтось там бубонить поряд, то не так вже нудно, якщо є на що відволікатися ))))

Та добре, добре, нехай погуляє, поки я собі піцу куплю
От тільки сьогодні читала історію. :-) Дівчина домовилася зустрітися в чебуречній з хлопцем. Приходить. Він сидить, жує чебурек, а продавчиня радісно: "О, нарешті! Він сказав, що ти заплатиш!" :іржач:

проводити час у кафе з людиною, яка не сподобалася, дуже напружує.
Зараз перед побаченнями відеодзвінок роблять, щоб точно знати, на що розраховувати :) Мабуть, це добряче зменшує відсоток невдалих побачень. :rolleyes:

О, я колись пішла на побачення, у юності, років у 18-19, у сад Шевченка. Їхала у автобусі, хлопець почав приділяти мені увагу, запросив на побачення.
Приніс з собою коробочку з домашнім піроженком ,,картоха,,. Запропонував поісти на лавочці напроти фонтану. Казав, що сам зробив.
Очі в мене були на лобі.

Зараз я сяду на свого улюбленого коника - то ж їх матусі навчили, що всі жінки тільки но й мріють, як би ото об'їсти трояндочку :D
В принципі, не так ті матусі і неправі. Якщо взяти мене, то дай боже, щоб один з 29 увагу привернув. Ото й уяви, що хлопець має пригостити 20 дівчат, і не просто тістечком з чаєм (бо це теж несерйозне враження справляє), то це і справді витрати. Та якби хоч наприкінці був результат позитивний. А якщо з жодною нічого не вийде?
Так що сенс у цьому є.

Зараз перед побаченнями відеодзвінок роблять, щоб точно знати, на що розраховувати :) Мабуть, це добряче зменшує відсоток невдалих побачень. :rolleyes:
Скоріш за все, для мене відеодзвінок скоротив би відсоток не невдалих побачень, а взагалі побачень :-) Хоча все-таки вживу це трохи інше.

О, я колись пішла на побачення, у юності, років у 18-19, у сад Шевченка. Їхала у автобусі, хлопець почав приділяти мені увагу, запросив на побачення.
Приніс з собою коробочку з домашнім піроженком ,,картоха,,. Запропонував поісти на лавочці напроти фонтану. Казав, що сам зробив.
Очі в мене були на лобі.
І що було далі?

В принципі, не так ті матусі і неправі. Якщо взяти мене, то дай боже, щоб один з 29 увагу привернув. Ото й уяви, що хлопець має пригостити 20 дівчат, і не просто тістечком з чаєм (бо це теж несерйозне враження справляє), то це і справді витрати. Та якби хоч наприкінці був результат позитивний. А якщо з жодною нічого не вийде?
Так що сенс у цьому є.
Цій гіпотетичний залицяльник що, на п'ять побачень ходить кожен день? Ти бач який :D
На першому побачені цілком достатньо тістечка з чаєм:) Це не для враження, це щоб по спеці або по дощу не таскатися, щоб трохи перекусити чи попити і бути у затишку і де можна поговорити та розглядіти один одного. Тобто це про зручність. Одне тістечко і чашка чаю - це як раз вистачить часу щоб зрозуміти чи треба продовжувати. Якщо ні - можна сказати "Прощавай"
А от якщо хлоп закатує кожен раз банкет, то це вже щось не так з хлопом, а може і з його мамою:D
ИМХО

Я відмовилася, бо мені це було дико - щось хтось налепів, та ще й їсти у парку на лавці, а запити водою з фонтану, чи як?
Потім з ним поздоровкалися дівчата, виявилося, що вони пару років як вчилися разом тут поруч у школі і чи не забув він що сьогодні у їх бившої класноі руководительки день народження. Чи підимо ми разом її поздоровляти, всі йдуть.
Я відкланялася і пішла , купила собі морозиво і пройшла по Сумський до низу, сіла у сьомий трамвай та поїхала додому.
Потерявши дар речи.

Цій гіпотетичний залицяльник що, на п'ять побачень ходить кожен день?
Хз. Якщо мова про сайти знайомств, то напочатку вибір великий.
На першому побачені цілком достатньо тістечка з чаєм
Все залежить від людини. Комусь - досить, комусь мало, іншим - можна взагалі без цього обійтись.
Моя співробітниця відмовляла, якщо її не пригощали як слід. Теперішній її чоловік повів одразу в ресторан. Чим завоював її довіру :-)
Але вона одразу була налаштована на забезпеченого.

Хз. Якщо мова про сайти знайомств, то напочатку вибір великий.

Все залежить від людини. Комусь - досить, комусь мало, іншим - можна взагалі без цього обійтись.
Моя співробітниця відмовляла, якщо її не пригощали як слід. Теперішній її чоловік повів одразу в ресторан. Чим завоював її довіру :-)
Мене їжею не заманиш :ідея: :D

А на сайтах, ну не всіх же звати. Частина відсіюється на етапі листування "Чи ти схильний до пороку блакитного єкрана та зеленого змія?"

Обояшка, мабуть :)
дай боже, щоб один з 29 увагу привернув
Думаю, один з "набагато більше" :) Наприклад, один з 59. :-) Дивне все-таки число - 29. Чого не кругле якесь? :ги:

Назад
Зверху Знизу