Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Розбираю свої "скарби" у тумбочці. Знайшла малюнок.
Не пам'ятаю - чи це по мотивах якоїсь книги чи так...
IMG_20250216_135840~2.webp
Це Рагнарек?:зуби:

Я подивилася казахський фільм! Казахи молодці! Це було як "Такер і Дейл проти зла" + індійський бойовик :D Назва " Жаним, ти не повіриш!"

Я подивилася казахський фільм!
Куди тільки нас не занесе іноді в пошуках фільмів :) Я от, наприклад, дивлюся "Беверлі-Хіллз нове покоління" 2008 року. Але не тільки його, а ще й "Відкриття відьом". Перший якраво-кольоровий, другий в темних тонах. Врівноважую :)

А ти знала? "Кишеня" на котячому вусі має власну назву - "кишеня Генрі", на честь Джозефа Генрі - фізика, який займався дослідженнями електромагнітної індукції, магнетизму та радіохвиль. Така анатомічна будова властива всім котячим."
Мрррр. :кіт:

А ти знала? "Кишеня" на котячому вусі має власну назву - "кишеня Генрі", на честь Джозефа Генрі - фізика, який займався дослідженнями електромагнітної індукції, магнетизму та радіохвиль. Така анатомічна будова властива всім котячим."
Мрррр. :кіт:
Так, знала:)

Поділюся знахідкою . Хоча може ви вже давно в курсі . 😊
Англійський серіал про Австрію 1907-1908 років.
Довгі серіі, чотири сезони. Останні сезони по три -дві серіі, антураж епохі арт-деко ( жіночий одяг, зачіски, картина Клімта - але це фон).
Назва -"Вбивство по Фрейду"( або Віденьска кров).
,,В центрі сюжету блискучий молодий англійський лікар Макс Ліберманн, еврейська родина якого переїхала на початку ХХ сторіччя у Відень. Він навчається у знаменитого психоаналітика Зігмунда Фрейда. Працює у віденьскої псіхлікарні. Макс пропонує свою допомогу австрійському детективу, інспектору Оскару Рейнхардту у розслідуванні дивного злочину. Разом чоловіки утворюють суперечливу але видатну команду слідчих.,,(с)
В останніх серіях ввідчуття неминочості першої світової війни, серби, венгри , австрійський імператор - бурхливе життя.

Забула вказати - це екранізація сьомі книжок відомого англійського психолога практикуючого 😊 та письменника Френка Талліса.—

Поділюся знахідкою . Хоча може ви вже давно в курсі . 😊
Англійський серіал про Австрію 1907-1908 років.
Довгі серіі, чотири сезони. Останні сезони по три -дві серіі, антураж епохі арт-деко ( жіночий одяг, зачіски, картина Клімта - але це фон).
Назва -"Вбивство по Фрейду"( або Віденьска кров).
,,В центрі сюжету блискучий молодий англійський лікар Макс Ліберманн, еврейська родина якого переїхала на початку ХХ сторіччя у Відень. Він навчається у знаменитого психоаналітика Зігмунда Фрейда. Працює у віденьскої псіхлікарні. Макс пропонує свою допомогу австрійському детективу, інспектору Оскару Рейнхардту у розслідуванні дивного злочину. Разом чоловіки утворюють суперечливу але видатну команду слідчих.,,(с)
В останніх серіях ввідчуття неминочості першої світової війни, серби, венгри , австрійський імператор - бурхливе життя.
Так, дивилася! Дуже приємний!

"Перед романтичним святом провели опитування на тему: яке місце ви вважаєте ідеальним для першого побачення?
Жінки всі, як одна, назвали кафе чи ресторан, а чоловіки – прогулянку парком. Особливо зручно, звичайно, якщо січень та -20. Або листопад та крижаний дощ.
Коротше, розходимося, побачень не вийде. Адже поки леді чекають у кафе, джентельмени блукають холодним парком". :-)

Розмова була про покупки, які потім виявилися абсолютно марними :ги:

- Ну... Я сьогодні купила плюшевого бобра, він мені дуже необхідний, насправді, і я довго трималася, але вже ніяк було без бобра... І полізла розбирати інші там дуже необхідні речі, і знайшла кролика зі штучного моху, зеленого такого... Довго дивилася на нього, і згадала, що колись він був так само необхідний, як і сьогодні бобер, але так і не згадала, чому...
:іржач:

- А в мене є дуже потрібні 4 плюшеві ведмеді, кролик, кінь, кіт і дві собачки, і я ще періодично добавляю їм нові шмотки і перевдягаю шкарпетки)

- Покажу)
Коту Вуглику був дуже потрібний мʼякий комір-подушка.

- А що думає Вуглик про Вашу покупку? Чи вподобав?

- Вуглик не міг думати :-). Він застиг, боявся рухатись, і навіть кліпати очима боявся. Я дуже швидко знімала, щоб котик не зомлів в цьому колесі :-)

Вуглик у комірі-подушці.webp

І ці люди стверджують, що шлях до їх серця іде через шлунок! :D
Вони справедливо побоювалися, що побачення в кафе - то не для їхнього шлунку розвага :ги:

Натомість вони дуже згодні на побачення одразу у дівчини/жінки вдома! :їжа:

Назад
Зверху Знизу