Статус: Онлайн
Повідом.: 36576
Повідом.: 36576

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Щось на кшталт " Відчайдушних домогосподарок"?
УізерспунЯ терпіти не можу Різ Уе ..( як там її😊)
Додивилася. Ну що сказати, серіал дивитися можна, рекомендуюМоже - вона злодійка? Чи що там...
Схоже на опис монстраУiзерпун. Так, в неї таке гостре підборіддя, що мене аж лякає. 😁
Дуже бісяча, дуже -дуже на хвилі успіху, багата та має вагу у амеріканському кінематографі. Продюсер. Акула. Жінка з яйками попри лялькове підборіддя.
Це я про неї таке читала.
Може, щось і є насправді, крім піару. 😊
Мабуть, мали на увазі стерилізована чи кастрованийDiana Udovichenko
·
Зайшла на сайт великої мережі зоомагазинів, замовити всяке для котів-собак.
Поклала в кошик, не встигла заплатити – мені вилазить пропозиція: «Залиште відомості про ваших вихованців – отримуйте новини про акції та нові надходження товару».
Ну, гадаю, чому б ні. Почала із собаки Хеві. Прізвисько - біологічний вид собака - порода французький бульдог. Поки що все логічно, так?
Доходжу до рядка «стать». Вилазять ТРИ варіанти:
- Хлопчик
- Дівчинка
- Інше.
Мало того, що у них не собаки та ****, а хлопчики та дівчатка. Так ще й якесь загадкове інше.
Тобто зрозумійте правильно: це біологічний вид – собака. Це саме для собаки у них на сайті таке визначення статі. Чи не аксолотль який, якого хрін розбере, не рибка, не ящірка.
Собака. Стать. Інше.
Не думаю, що серед собак так багато гермафродитів. А кастрація чи стерилізація стать не змінюють.
Для кішок там теж ТРИ статі.
Загалом, сиджу, тисну фантазією, які можуть бути варіанти відповідей на інше:
- Мій пес - ***********.
- Моя кішечка всередині почувається котиком, не можу придушувати її ідентичність.
- Моя **** – небінарна особистість.
– Мій хом'як ще не визначився.
- Моя морська свинка почувається табуреткою.
![]()
...
Злякалася, не стала нічого більше відзначати. Пішла і замовила все на Озоні з доставкою. І дешевше вийшло.
Мені подобаються його вірші та переклади.
У мене також немає сумнівів, що це кітОдразу зрозуміло, що це котяра, а не кішечка. Чи це тільки для мене так...😊
Та мабуть так би тоді і спитали. Хоча.. Справді, чи може кастрований кіт вже не вважатися самцем?Мабуть, малося на увазі стерилізована чи кастрований
Він що, від цього перетворився на кішку? Ні. Стерилізована кішка також не стає котомТа мабуть так би тоді і спитали. Хоча.. Справді, чи може кастрований кіт вже не вважатися самцем?
А у вас є котик чи інші тваринки?Мабуть, мали на увазі стерилізована чи кастрований
Трохи на Гарі Потера схожа. Мої щирі вітання!А как вам такая Алиса? ))
![]()
Оооо, це знайомо
'Крім назв осіб і деяких тварин, що (хоч і не послідовно) мають чоловічий або жіночий рід заТа мабуть так би тоді і спитали. Хоча.. Справді, чи може кастрований кіт вже не вважатися самцем?
Були... Наразі я не можу цього собі дозволити, бо якщо зі мною щось станеться, за твариною нікому буде доглядати. А я не хочу, щоб **** моєї родини опинився на вулиці.А у вас є котик чи інші тваринки?