Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це не про рівноправ'я. Рівноправ'я це коли всі дієздатні громадяни мають право голосувати, наприклад. А коли, наприклад, історичну особу білої раси грає представник раси ****оїдної і навпаки, то це маразм як такий. А ніяка не толерантність
Так, Анну Болейн вже зіграла темношкіра красуня. Паралельна історія Англії пишеться прямо зараз, чи що....😊

Це не про рівноправ'я. Рівноправ'я це коли всі дієздатні громадяни мають право голосувати. А коли, наприклад, історичну особу білої раси грає представник раси ****оїдної і навпаки, то це саме маразм як такий. А ніяка не толерантність
Це не просто не толерантність, це нова вишукана форма расизму. Не можна називати чорних чорними (я вже не кажу про страшне слово "****"). Це означає приблизно таке: замість очевидно логічної позиції: "чувак, ти чорний, я білий, ми однаково заслуговуємо на повагу, отже я поважаю тебе так само, як, сподіваюсь, і ти мене" - так от, замість цього ми маємо: "чувак, я тебе поважаю, тому я обіцяю ніколи не помічати і не згадувати про те, що ти чорний, бо ми ж обидва розуміємо, що чорним бути соромно". І вони це щиро вважають толерантністю, довбні. Ніхто так і не вилікувався від расизму. Навчились лише приховувати його, демонстративно не помічаючи наявність розподілу на раси.

Всі ж в курсі про нашого японського волонтера Фумінорі Цучіко? ) Я вперто читаю його прізвіще як Цучіцко:) Зовсім його українізувала:)

Я вперто читаю його прізвіще як Цучіцко:) Зовсім його українізувала:)
Вчора теж бачила про нього сторі на ФБ :угу:
я кожен день борюсь з собою
бо все не то і все не так
але коли ти поряд з мною
я закриваю свій гештальт
Завжди думала, що треба писати "те" замість "то" :rolleyes:

... "але коли ти піді мною" :-)

Так, Анну Болейн вже зіграла темношкіра красуня.
От дідько.. :хмммм: :-)

Досі ходжу подумки навколо "Бріджертонів", облизуюся. Ще й підкидають іноді таке: "Чого так Бріджертони затягують?" :) І відповідають: "Бо там поволі нагнітається розв'язка пристрастей". Хочеться подивитися, що ж там нагнітається, але як згадаю ці темні обличчя в пишних нарядах :ги:
Нічого не маю проти темних обличч в сучасних нарядах, але ж не в мереживах 18 сторіччя :-)

Це не про рівноправ'я. Рівноправ'я це коли всі дієздатні громадяни мають право голосувати. А коли, наприклад, історичну особу білої раси грає представник раси ****оїдної і навпаки, то це саме маразм як такий. А ніяка не толерантність
Але ж вони це роблять з метою урівняти в правах. Що чорний може так само зіграти якогось героя, як і білий. Можливо у них є обов'язкова умова: відсоток чорношкірих головних героїв на кількість білих.

Але ж вони це роблять з метою урівняти в правах. Що чорний може так само зіграти якогось героя, як і білий.
Права на що? Чорному грати білого? Всупереч історії та правди? Там Равлик дуже влучно написала, що це така собі форма расизму, згодна.
Ну справди, нехай тоді Мартина Лютера Кінга зіграє Комбербеч, а Еллу Фіцджеральд Демі Мур,...А Вупі Голдберг нехай грає Лару Фабіан:)

Права на що? Чорному грати білого? Всупереч історії та правди? Там Равлик дуже влучно написала, що це така собі форма расизму, згодна.
Ну справди, нехай тоді Мартина Лютера Кінга зіграє Комбербеч, а Еллу Фіцджеральд Демі Мур,...А Вупі Голдберг нехай грає Лару Фабіан:)
Р.S про афроельфів я мовчу вже, може і могли бути таки :D

На все. Що може білий, то можна і чорному. Про расизм - не знаю. У підсумку саме це й маємо, але чи це був підступний план, чи просто щось пішло не так - хз.

Ось у когось цікавий оладок вийшов :кіт:

аніме).webp

Котик говіркий :любов:

Ото схоже на те. Разнарядка ( як це буде українською?)
Скоріш за все так і є, і це ще більший треш. Бо з одного боку ми намагаємося повністю ігнорити існування іншої раси. І одночасно - маємо ретельно порахувати всіх представників цієї "не існуючої" раси, щоб виконати рознарядку, яка вимагає, щоб ця раса-яку-не-можна-називати була обов'язково представлена певним відсотком.

Називати чорних чорними не можна, а складати на них рознарядки можна. Клас.

Останнє редагування:
Лено, я забула як у тебе з вишиванками? Є?

Я оце весь час (час від часу) думаю яку б модель обрати, бо мені класична не личить, і хто ж мені її вишиє.
Не хочу магазинну, хочу під себе, а ще важливо яка саме людина її виготовлятиме. Хз де знайти майстриню, щоб це була прийнятна ціна.

Лено, я забула як у тебе з вишиванками? Є?

Я оце весь час (час від часу) думаю яку б модель обрати, бо мені класична не личить, і хто ж мені її вишиє.
Не хочу магазинну, хочу під себе, а ще важливо яка саме людина її виготовлятиме. Хз де знайти майстриню, щоб це була прийнятна ціна.
Ні,я у процесі. Буду брати готову, бо вишивка по замовленню це дорого. А якщо це ручна вишивка то це ще раз дорого:) Сама вишивати собі не буду - довго буде. Десь знайду. Мені вагає - то я хочу білу вишивку по білому, то хочу щось кольорове, то просто класичну. Скориш за все буде так - буду десь йти, побачу її та не зможу піти далі без неї

Назад
Зверху Знизу