Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну хоть щось позитивне.
Націлилася на оце:

**
"Війна Фойла" (Велика Британія) серіал 8 сезонів (2002-2015)
Спокійний неквапливий детективний серіал про життя Великої Британії підчас Другої світової війни.
Чи варто звертати увагу на побутове вбивство, коли навкруги тебе вирує війна та гинуть мільйони людей? А особливо, якщо вбито німця?
Чи має бути покараний злочинець, якщо він робить "важливу" справу для держави?
Чи є межа закону підчас війни?
Мені особисто сподобався серіал в розрізі нашого сьогодення. В деяких серіях я не мала однозначної відповіді для себе.
P.S. Кожна серія - це окрема історія злочину, яка опосередковано пов'язана із загальним сюжетом.

Націлилася на оце:

**
"Війна Фойла" (Велика Британія) серіал 8 сезонів (2002-2015)
А я зрозуміла, що повз мене пройшли два серіала-фєнтезі.
,,Темні початки,, по книгах Філліпа Пулмана ( Золотий компас - це фільм по його книзі також).
Та серіал ,,Паралельні світи,, або ( не знаю як правильно перевести) ,,Скользящіє,,
Ви ж їх бачили, я впевнена.😊
А я щось прогавила. 😊

Р.с. ,,Паралельні світи,, виявляється дуже старий серіал. Років 30 йому. Ну таке....😊

Останнє редагування:
Яка ж все-таки це непевна річ - тг-канали. Можуть збрехати. 🙄

Наприклад, сьогодні:

.тг.webp

Пішла розшукувати, що ж там.

І шо ви думаєте? Випадок з 16-тирічною дівчиною стався по-перше, ще в травні 2023 року, по-друге, в Закарпатській області, а не Дніпровській.

В Дніпровській області Кам'янського району породіллі було 20 років.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тобто, коли немає гострих новин, тг-канали витягують давні новини, ще й перекраюють по-своєму.

А я зрозуміла, що повз мене пройшли два серіала-фєнтезі.
,,Темні початки,, по книгах Філліпа Пулмана ( Золотий компас - це фільм по його книзі також).
Та серіал ,,Паралельні світи,, або ( не знаю як правильно перевести) ,,Скользящіє,,
Ви ж їх бачили, я впевнена.😊
Ні, не бачила :) Я набагато частіше фентезі слухаю, ніж дивлюся :)
Але "Темні початки" дійсно варто подивитися, усі хвалять 💜

Ні, не бачила :) Я набагато частіше фентезі слухаю, ніж дивлюся :)
Але "Темні початки" дійсно варто подивитися, усі хвалять 💜
Паралельні світи 1995 року. Смішні зачіски, одяг.
Машина часу як у Шуріка з ,,Іван Васильович змінює професію,,. Наївне якесь. 😊
Відпадає....

Яка ж все-таки це непевна річ - тг-канали. Можуть збрехати. 🙄

Наприклад, сьогодні:

.тг.webp

Пішла розшукувати, що ж там.

І шо ви думаєте? Випадок з 16-тирічною дівчиною стався по-перше, ще в травні 2023 року, по-друге, в Закарпатській області, а не Дніпровській.

В Дніпровській області Кам'янського району породіллі було 20 років.

Тобто, коли немає гострих новин, тг-канали витягують давні новини, ще й перекраюють по-своєму.

Всі брешуть (с) Лайкі, підписки, клікабелний шокуючий заголовок, перепост, й мало хто буде рити як ви. Більш того - мало хто читає далі заголовка(кліпове мислення) І ось вже понеслася новина де тільки можливо

Завтра останній день року Дракона. 29 січня починається Рік Змії.

rik-zmiyi-2025_6.webp

Астрозведення на 28 січня

День Дракона, що завершує Рік Дракона. Чи буде Дракон злий?.. З ранку може: Місяць у Козерозі та Марс у Раку зібралися побитися, але в обох не факт, що вистачить сил. Марс у падінні, Місяць у вигнанні. Сподіваюся, на вигляд побоїться, і рачний Марс поповзе в свою нірку.

Меркурій завтра переходить у Водолій, де допомагатиме навчатися, працювати і думати Близнюкам, Терезам, Стрільцям та Овнам. У цих Знаків більше шансів видертися з якихось прикрих ГРЗ – Меркурій допоможе їм і за здоров'ям.

У Водолії Меркурій не має переваг або збитків. Щоправда, дехто вважає, що Меркурій у такій позиції перебуває в екзальтації. Я схильна з цим погодитися (а то в нього немає місць падіння і екзальтації, тільки обитель і вигнання).
Пробуде він у Водолії недовго, подарує повітряним тригон із Юпітером до 3 лютого, і дістане фіксованих квадратом із Ураном 10 лютого. До Дня Закоханих з ментального Знаку вийде, і з Юпітером у нього вже буде сварка до 20 лютого... Загалом, з Меркурієм зараз не скучиш, а з початку лютого має сенс поспостерігати за криптою - раптом її зараз злили, щоб знову "надути"?

У вівторок Місяць пробуде в Козерозі до вечора, і з ранку, після відпрацювання опозиції з Марсом, у неї гармонія з Венерою, Ураном і Нептуном. У когось ще один шанс добре заробити, здобути дивіденди. Через пару днів планування майбутнього піде веселіше, а поки що нового краще не починати - велика ймовірність, що обставини скоро зміняться, і доведеться або перебудовуватися, або відмовлятися. А завтра, окрім Темного Місяця, Меркурію "світить" ще й з'єднання з Плутоном - це з'єднання ми вже проходили у Водолії (на відміну від з'єднання Плутона та Сонця вперше цього року). Воно було 5 лютого 2024 року. І тоді саме підтвердилося звільнення Залужного. Зараз теж є когось звільняти (його статусу приблизно)...

Є шанси, що цими днями нам віддадуть борги, як того велить Дракон щомісячний і той, що йде. А ось нових краще не робити, віддати якомога перед НМ, який важливий не лише як дата, а й з астрологічної точки зору.

Надихаюча історія про взаємодопомогу :-)

2sxzYQ7kNvgGvVGTE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-arn2-1.jpg

Мені теж нещодавно трапилася політична новина, я пішла шукати подробиці, і виявилося, що то було давно :угу:

Сьогодні побачила у котячому чаті перепост вже не пиріжка, а якогось іншого жанру.. Пішла на канал автора, почитала його твори.. "Міські страждання", мабуть, слід назвати :-) Написано через пень-колоду, але нарід в масі своїй таке хаває. 290 підписників, регулярно лайкають кожен віршик 50-60 чоловік :)
Ось цей ще нічого.

Написала йому, сказала, що в мене є пропозиція. Спитав яка. Я запропонувала обмінятися перепостами. Прочитав і не відповів. Одне з двух: або ще відповість, або вже дуже високо несеться.

#шалені_бабки
- Альо, Анжела, доця, в мами стрес! Мене ці коти кончать!
- Що случілось? А я тобі щас розкажу, шо случилось! Звонить мені тьотя Свєта, питає:"Де ваш Мурчик?"
"Мурчик наш машину збив, - кажу їй, - так шо, єслі десь якась шкода, то в Мурчика алібі - лежить із сотрясєнієм мозгов".
Вона мені: "Боже! Як машину збив?! Бєднінькій! Як він?".
Кажу: "Спитай лучче, як водій! Воно пригнуло з паркана на лобовуху, чоловік з переляку по гальмах, а його ззаду друга машина поцілувала у фонарі! Тепер цей чорт рижий лежить капається, дядьки машини рихтують, а я каплі п'ю. Так що Мурчик - учасник ДТП, у нас і протокол є, і справка від ветеринара".
Вона мені знов: " Ой, ну хай одужує, бідося! "
І ще там якісь наілучші пожеланія. А тоді каже, мовляв, тітка Люся Торбиха, ну, сєпарша ота, ждуниха, ну та, що за тьтьою Свєтою слідом живе, ти ж помниш. Так от Люська ходить жаліється, що наш Мурчик їй шкоди наробив.
Це ж, як був у неї єбєлєй, так зібралось її кодло на шабаш, понапивались, та й волали "союзнірушимий. Так отож вона перед тим три дні з літньої кухні не вилазила. Напекла, наварила, порозкладала по столах холодці, шуби, налісники , та й пішла до хати, а двері зачинила.
На ранок входить - а на неї котяра вилітає, з ніг збив і гайнув до тьоті Свєти у смородіну.
Люська до кухні, а там все понадкушуване, холодці пощербляні, сметана з налісників злизана, жовток з шуби злизаний, на печоночних тортах шерсть, в запеченої качки нога чисто згризяна, жарена риба вся на підлозі лежить покусана. І палка ковбаси під тумбочкою!
Під підозру попав наш Мурчик.
- Да, доця, у Мурчика, канєшно алібі. Але ж я нікому не кажу, що в мене два кота! Просто похожі. Да, це наш Степан!
А я ж думаю, це ця ***** тиняється, шо його сутки вдома не було?! А воно нефігово влаштувалось. Я ж думаю, що прийшов кіт додому, голодний, виснажений. А він ширший, чим довший! Нє, нє, цей з голоду не здохне!
Це він проліз у форточку, фортошнік мамкин. І главне, там форточка вузька! Я не уявляю, як він туди свою фігуру пропхав, ***кій термінатор. І оце таку диверсію зробив.
Тепер просю тьотю Свєту, щоб вона хоч не здала мене з моїми котами.
- А шо тьотя Свєта?
Та, каже мені: " Ти мовчи, не признавайся, кажи, що ти їх не знаєш цих котів, ти з ними не знайома, прибились. А я Степану премію випишу за диверсію в сєпарському логові. Не зря ж він в мінус ходив".

- Так шо і шо? Принесла моїм ******кам Шебу в баночках. Посиділи, чайку попили.
Я трохи вспокоїлась.

- Так я оце, доця, шо хочу тебе просити, щоб ти Степана до себе забрала. Ніззя ж палити диверсанта.
Мо його перефарбувати, вуса приклеїти приміром, ну, для конспірації?
Ну, ілі баламбони відрізати.
Їй-бо, замахали мене ці коти, вони мені таки зроблять пердєчний сріступ, гади волохаті.

(Без кота жизнь не та! Збір тупить. Тіньовий бан замайорів на горизонті. Взаємозв'язок прямий, про це знає кожен волонтер. Ну, то шо ж? Постимо котиків (на основі реальних подій)🤷 Запускаємо Анжелину бабу з котами)
©

Коти мають таку властивість: варто їм з'явитися в будинку, як виявляється, що вони були тут завжди - навіть якщо годину тому жодних котів у вас не було. Вони живуть у своєму часовому потоці і поводяться так, ніби світ людей - це лише зупинка на шляху до чогось набагато цікавішого.
(Террі Пратчетт)

масляна.webp

Яке прізвище діалогера? Бо вже видалено.
Ельдар Дніпро.

Мені Станіслав Чумак подобається. Він реально крутий! Сьогодні доволі цікавий стрім був. Тобто йде зараз.
Учора дивився його стрім. Потім переключився на Марка (таки да киевская хунта).

Заразом і Тома запости нам, будь ласка :)
IMG_20250128_233359_166.webp

#шалені_бабки
- Альо, Анжела, доця, в мами стрес! Мене ці коти кончать!
- Що случілось? А я тобі щас розкажу, шо случилось! Звонить мені тьотя Свєта, питає:"Де ваш Мурчик?"
"Мурчик наш машину збив, - кажу їй, - так шо, єслі десь якась шкода, то в Мурчика алібі - лежить із сотрясєнієм мозгов".
Вона мені: "Боже! Як машину збив?! Бєднінькій! Як він?".
Кажу: "Спитай лучче, як водій! Воно пригнуло з паркана на лобовуху, чоловік з переляку по гальмах, а його ззаду друга машина поцілувала у фонарі! Тепер цей чорт рижий лежить капається, дядьки машини рихтують, а я каплі п'ю. Так що Мурчик - учасник ДТП, у нас і протокол є, і справка від ветеринара".
Вона мені знов: " Ой, ну хай одужує, бідося! "
І ще там якісь наілучші пожеланія. А тоді каже, мовляв, тітка Люся Торбиха, ну, сєпарша ота, ждуниха, ну та, що за тьтьою Свєтою слідом живе, ти ж помниш. Так от Люська ходить жаліється, що наш Мурчик їй шкоди наробив.
Це ж, як був у неї єбєлєй, так зібралось її кодло на шабаш, понапивались, та й волали "союзнірушимий. Так отож вона перед тим три дні з літньої кухні не вилазила. Напекла, наварила, порозкладала по столах холодці, шуби, налісники , та й пішла до хати, а двері зачинила.
На ранок входить - а на неї котяра вилітає, з ніг збив і гайнув до тьоті Свєти у смородіну.
Люська до кухні, а там все понадкушуване, холодці пощербляні, сметана з налісників злизана, жовток з шуби злизаний, на печоночних тортах шерсть, в запеченої качки нога чисто згризяна, жарена риба вся на підлозі лежить покусана. І палка ковбаси під тумбочкою!
Під підозру попав наш Мурчик.
- Да, доця, у Мурчика, канєшно алібі. Але ж я нікому не кажу, що в мене два кота! Просто похожі. Да, це наш Степан!
А я ж думаю, це ця ***** тиняється, шо його сутки вдома не було?! А воно нефігово влаштувалось. Я ж думаю, що прийшов кіт додому, голодний, виснажений. А він ширший, чим довший! Нє, нє, цей з голоду не здохне!
Це він проліз у форточку, фортошнік мамкин. І главне, там форточка вузька! Я не уявляю, як він туди свою фігуру пропхав, ***кій термінатор. І оце таку диверсію зробив.
Тепер просю тьотю Свєту, щоб вона хоч не здала мене з моїми котами.
- А шо тьотя Свєта?
Та, каже мені: " Ти мовчи, не признавайся, кажи, що ти їх не знаєш цих котів, ти з ними не знайома, прибились. А я Степану премію випишу за диверсію в сєпарському логові. Не зря ж він в мінус ходив".

- Так шо і шо? Принесла моїм ******кам Шебу в баночках. Посиділи, чайку попили.
Я трохи вспокоїлась.

- Так я оце, доця, шо хочу тебе просити, щоб ти Степана до себе забрала. Ніззя ж палити диверсанта.
Мо його перефарбувати, вуса приклеїти приміром, ну, для конспірації?
Ну, ілі баламбони відрізати.
Їй-бо, замахали мене ці коти, вони мені таки зроблять пердєчний сріступ, гади волохаті.

(Без кота жизнь не та! Збір тупить. Тіньовий бан замайорів на горизонті. Взаємозв'язок прямий, про це знає кожен волонтер. Ну, то шо ж? Постимо котиків (на основі реальних подій)🤷 Запускаємо Анжелину бабу з котами)
©
До речі, а от такий суржик тобі як?

Назад
Зверху Знизу