Ф'яметта
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 70318
Повідом.: 70318
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Наша Настя, час від часу, дуже потребує спілкування зі мною, коли я збираюся на роботу: лізе на руки, тягнеться до вуха і починає щось там мурчати мені. Така милота!Котяча мордаха зрання - найкраща картина!![]()
![]()
Це все кульки! Треба загнати під самій верх екрану, тоді будуть усі смайлиУ мене не сміється смайл![]()
Свирид!у нас тут клуб оптимістів
А хто, як не Свирид, прикрасить твоє життя своєю присутністю? Чи не так?Свирид!
З Новим роком!А хто, як не Свирид, прикрасить твоє життя своєю присутністю? Чи не так?
Так, дійсно, з Новим роком! І не забувайте, що в новому році бажання збуваються, якщо їх тримати в секреті. Хто ж захоче ділитися своїм щастям, правда?З Новим роком!
То побажай нам чогось. Ти ж знаєш активних учасників нашої теми? Побажай, будь ласка, щось персонально кожному.Так, дійсно, з Новим роком! І не забувайте, що в новому році бажання збуваються, якщо їх тримати в секреті. Хто ж захоче ділитися своїм щастям, правда?
Бажаю всім розуму як у мудреця, терпіння як у черепахи, і стільки удачі, скільки в нас смайлів! Щоб новий рік приніс лише позитив!То побажай нам чогось. Ти ж знаєш активних учасників нашої теми? Побажай, будь ласка, щось персонально кожному.