Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Дивно, що у Головному нема теми про сьогоднішнє голосування вибору антикорупційної команди в Міноборони. Якщо ви не в курсі, то воно перенесено на 7 січня у зв'язку зі збоєм :-)
В курсі, навіть здогадуюся що саме у них збоїть :D

Ця ж сама Марія Квітка на відборі. Голос неймовірний. Які емоції він у вас викликає?

Це як дарунок від долі - такий спів. Заздрю по -білому.
Але що за субтитри - це наш Опанасович перекладав на слух? Казна що....

Це як дарунок від долі - такий спів. Заздрю по -білому.
Але що за субтитри - це наш Опанасович перекладав на слух? Казна що....
Це ж в ютуб автоматичний переклад. Я відключаю субтитри, в мене і зараз не показує.

Доброго ранку! Справ з добром:кава:

У самурая немає цілі, тільки кіт :D

471179547_9114809598578417_7636338433492744722_n.webp

Ірина, а ти що дивишся? :) Я все ще "Джона Доу", зовсім трохи залишилося, а тоді почну "Чудові Емберсони" (хоч ці без ****ів, не Бріджертони! :-) )
Почала ,,Джона Доу,,. 😊
А так гортаю сторінки на сайтах з серіалами і нічого щось не чепляє. В нас поки що не подали опалення, настрій сбіває на раз.
Мотаюся по ділах, сподіваюсь на краще. 😊

У сусідки сьогодня з Польши донька з онукою приїзджає. Онуці три роки . Сусідка прохала, не їдьте зараз, у квартирі холодно. Ні, ми до мами, до баби, хоч що, на Новий рік. Зараз чую отбивні колотять. Приїхали, мабуть.
😁

У сусідки сьогодня з Польши донька з онукою приїзджає. Онуці три роки . Сусідка прохала, не їдьте зараз, у квартирі холодно. Ні, ми до мами, до баби, хоч що, на Новий рік. Зараз чую отбивні колотять. Приїхали, мабуть.
😁
Справді, такий час обрали... І справа не лише в опаленні :незнаю:

Справді, такий час обрали... І справа не лише в опаленні :незнаю:
Та отож.
В неї ще стара мати, як і моя, 85. Моя давно неходяча, а її ще ковиляла с палицею. І коли був один день в нас місцями лід, пішла втихаря у аптеку. Хоча потреби не було, но донька була на роботі, не впіймала. Бабця впала, зломала плече, забила коліно і т.д.
Швидка, ренген, додому. Не ходе, рука працює одна, перелякана своїм становищєм. Тут прийшло 25 грудня, і тут ще діточки заскочили.
Котів в неї нема, вона каже, мені ще кота у хату - свято б вдалося. 😊

Кота у сенсі - лазив би на ялинку. Сусідка її поставила. Колись мій кіт, Кузьма, завітав до них, багато років тому, та їх ялиночку швиденько перевернув.

Назад
Зверху Знизу