Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
****абобер..

А що там ваші бобри у річці, давно відвідували їх з подругою? :)
Та давненько. Тоді була "золота осінь" ще...Зараз мокро, можна у ріку по багнюці з'їхати. Та і вони зараз менш активні. Ближче до весни можуть бути вже с бобренятами:)

IMG_7093.webp

Котик роздобув собі рибів на вечерю :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Дісталася коробка з цікавою формою цукерок: шоколадна чашечка.

_ цукерок.webp

Ковбаски на палочці, чи шо :) Просила котлету для кота.
У корейців є вулична їжа корн-дог, може це він.

OIG2.jpg

Побачила на вулиці котика, вирішила його погодувати. Він від мене.. :незрозумію: Я йду за ним. Назустріч йде дама з песиком, кіт зупиняється біля них і тепер вже прихильно на мене дивиться, типу давай годуй. Ну, я насипала корм, і тепер вже дама була змушена відтягати песика "Це котові! Не лізь!" :-)

Коти іноді так дивно поводяться :)

Побачила на вулиці котика, вирішила його погодувати. Він від мене.. :незрозумію: Я йду за ним. Назустріч йде дама з песиком, кіт зупиняється біля них і тепер вже прихильно на мене дивиться, типу давай годуй. Ну, я насипала корм, і тепер вже дама була змушена відтягати песика "Це котові! Не лізь!" :-)

Коти іноді так дивно поводяться :)
Кіт бажав спокою, ти підходила для спокою більше, ніж собака :D

П'ять годин тому дитина написала мені що збирається прибрати у шафі. З того часу а ні слова від неї :D

Надивилася різних рецептів корн-догів, попросту сосисок в тісті, так тепер хочеться таке зробити :їжа:

П'ять годин тому дитина написала мені що збирається прибрати у шафі. З того часу а ні слова від неї :D
Шафи дуже небезпечні :) Отак поринеш, там якийсь вхід у Нарнію, і все! :-)

Назад
Зверху Знизу