Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А де видно які красиві?
Та можете повірити на слово )) Це я до того, що коти породисті, а не китайська підробка )) Пошукала по оголошенням задля цікавості - Багато дорослих абессинських продають. Схоже це все ті, яких вивели з розведення. Але то більш старші, а ці ще молоді. Схоже, що зі звичайної родини.

То навряд. Який смисл заводити собаку, якщо приділяти йому мало уваги. Я боюся, що моєї уваги і для кота не досить буде, хоча їм її треба набагато менше.

Свіже оголошення. Київ. Віддають абіссинського котика (2 роки) і кішку-бенгалку (1 рік). З паспортами, чіпом, стерилізовані. Красиві.
А чого віддають?

Пишуть, що в дитини алергія. А там - хз.

Screenshot_20241203-194928.jpg
Screenshot_20241203-194938.jpg
Screenshot_20241203-194944.jpg

Останнє редагування:
А є висловухий з окрасом як у тайських. Ну це теж далеко, і я все-таки хочу не шотландського.

Screenshot_20241203-204908.jpg

Останнє редагування:
Нам бути з добром :кава:

А це кіт Флокі. Одразу зрозуміло, з якого серіалу і персонажа вони узяли це імя, правда? :-)

Господиня пише про нього: "Оце вам Флокі-ти-ж-моє-вусате-сонечко. Він вже переріс оту всю дитячу дурку та претендує на звання майстра спорту з художнього валяння і призера зі спального марафону". :кіт:

кіт Флокі.jpg

Останнє редагування:
Міф та Мрія. "Їх звуть Мрія-куди-полізла та Міф-припини-негайно. Їм по три місяці. Такий вік." :-)

(зараз вони доросліше, господиня каже, що в цілому коти непогано виховані і не дуже шкодять :) ).

Міф та Мрія 3 міс.webp

Комент: "В мене коти в такому віці тягали плюшевих великих звірів і ляльок, було декілька штук любимих в кожного. Ще в телефоні є гра піймати миш або ящірку, правда телефон для котів треба мати окремий, бо він потім їх назавжди. Заборони не помагають, проще навчити їх включати ютуб і мати спокій. Коти обучаємі, тільки їм треба показувати, як зливати за собою воду в туалеті, якщо двері не закривати, то скоро починають користуватись унітазом замість лотка."

Лена, я щось підзабула - у тебе коти обидва ходять на лоток чи один на унітаз?

Назад
Зверху Знизу