Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У мене є миска у крапочку. Я її так й називаю "Вітряначна миска"У кота вітрянка?
Я б сказала - неочікуване ліжко для вівціНеочікувана дружба![]()
Котику добре: такий теплий друг!Я б сказала - неочікуване ліжко для вівці![]()
Котики, це щось зрозуміле та приємне. Вони були, є та будутьТема поступово перетворюється про котиків.
Першу ранкову чашку кави я п'ю не одна. Навпроти мене сідає кіт і солодко жмуриться. Він уже поїв і схильний до розмови. Кіт дивиться на пару над чашкою.
"Смачно?" питає кіт.
"Дуже" думаю я у відповідь.
"Чуєш яка тиша?"
"Чую..."
"Тобі болить?"
"Болить"
"Біль мине" мислить кіт.
"Це болиітиме вічно"
"Усього дев'ять життів, всього дев'ять"...
Та й з самого початку котики займали почесне місцеТема поступово перетворюється про котиків.
Можна і про собачок. Вони теж красунчики. Просто такого я собі точно не заведу, тому про котика мріяти легшеТема поступово перетворюється про котиків.
Ну може колись.. Коли будеш жити в будинку і у тебе буде чоловік, який його вигулюватимеМожна і про собачок. Вони теж красунчики. Просто такого я собі точно не заведу, тому про котика мріяти легшеА зараз і собак породистих багато прилаштовують.
![]()
То навряд. Який смисл заводити собаку, якщо приділяти йому мало уваги. Я боюся, що моєї уваги і для кота не досить буде, хоча їм її треба набагато менше.Ну може колись.. Коли будеш жити в будинку і у тебе буде чоловік, який його вигулюватиме![]()
А де видно які красиві?То навряд. Який смисл заводити собаку, якщо приділяти йому мало уваги. Я боюся, що моєї уваги і для кота не досить буде, хоча їм її треба набагато менше.
Свіже оголошення. Київ. Віддають абіссинського котика (2 роки) і кішку-бенгалку (1 рік). З паспортами, чіпом, стерилізовані. Красиві.