Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Дня з добром :кава:

468427486_1300431747758864_6282828092437240461_n.webp

Мені фб нагадав, а я вам.
Першу ранкову чашку кави я п'ю не одна. Навпроти мене сідає кіт і солодко жмуриться. Він уже поїв і схильний до розмови. Кіт дивиться на пару над чашкою.
"Смачно?" питає кіт.
"Дуже" думаю я у відповідь.
"Чуєш яка тиша?"
"Чую..."
"Тобі болить?"
"Болить"
"Біль мине" мислить кіт.
"Це болиітиме вічно"
"Усього дев'ять життів, всього дев'ять"...

Колись дивилася фільм 1986 року, і книгу читала. Книга справила таке враження, що й нотатки звідти виписувала :)
Щойно дізналася, що є й серіал.

Випадково натрапила на серіал "Ім'я троянди" - нічого кращого останнім часом не бачила
Захоплюючий історичний італо-німнецький трилер з елементами детективної драми знятий за мотивами однойменного роману Умберто Еко.
За сюжетом, монах-францисканець Вільям Баскервільский та його молодий учень Адсо прибувають в відокремлене бенедиктинське абатство (чудесна картинка) для участі в диспуті про бідність між представниками ордена францисканців і папської курії з Авіньйона. В абатстві вони долучаються до розслідування серії загадкових смертей ченців. Однак проблеми Вільяму та його учню можуть доставити не тільки загадковий вбивця, але й папський інквізитор Бернард Гі, єретики з секти «апостольських братів», а також місцева бібліотека ("вона - неосяжна як істина, яку зберігає і така ж оманлива як хиби, які приховує. Це - лабіринт")...
Серіал буде цікаво дивитись українською (пречудовий переклад і озвучка) наживо усім шанувальникам історичних трилерів.

Походження назви: "...вчорашня краса троянди в'яне і від неї нема і сліду - лиш її ім'я".

серіал Ім'я рози.jpg

Останнє редагування:
Тема поступово перетворюється про котиків.
Можна і про собачок. Вони теж красунчики. Просто такого я собі точно не заведу, тому про котика мріяти легше :) А зараз і собак породистих багато прилаштовують.

6d4f6c21-bef9-4feb-8d60-95f8a4bdcabf_15.jpg

Я люблю великих собак. Але вчора між котами попалося оголошення з песиком, маленьким. Але він такий милий 😍 Якщо ще побачу, покажу.

Можна і про собачок. Вони теж красунчики. Просто такого я собі точно не заведу, тому про котика мріяти легше :) А зараз і собак породистих багато прилаштовують.

6d4f6c21-bef9-4feb-8d60-95f8a4bdcabf_15.jpg
Ну може колись.. Коли будеш жити в будинку і у тебе буде чоловік, який його вигулюватиме :)

До речі, про доберманів. Був такий у знайомій. Після нього завела кота, хоча раніше була строго собачницею. Тепер заядла кошатниця :)

Ну може колись.. Коли будеш жити в будинку і у тебе буде чоловік, який його вигулюватиме :)
То навряд. Який смисл заводити собаку, якщо приділяти йому мало уваги. Я боюся, що моєї уваги і для кота не досить буде, хоча їм її треба набагато менше.

Свіже оголошення. Київ. Віддають абіссинського котика (2 роки) і кішку-бенгалку (1 рік). З паспортами, чіпом, стерилізовані. Красиві.

Останнє редагування:
Відомий жарт?

кіт мовчки на лоток дивися
чекав потрібну с@ка мить
коли хазяйка сяде каву
попить
© Таш

То навряд. Який смисл заводити собаку, якщо приділяти йому мало уваги. Я боюся, що моєї уваги і для кота не досить буде, хоча їм її треба набагато менше.

Свіже оголошення. Київ. Віддають абіссинського котика (2 роки) і кішку-бенгалку (1 рік). З паспортами, чіпом, стерилізовані. Красиві.
А де видно які красиві?

Назад
Зверху Знизу