Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
До речі я писати шось ще можу написати, а язиком ляси точити є любителі, то мені реально ліньки на це час тратити.
Навіть є мужики такі, сідають і три години тріпаються про все підряд.
Вони отримують задоволення?

То це не інтереси по моєму. Ніхто ж не вказує в резюме "Моє хоббі - потриндіти".
Просто в резюме такі хоббі не потрібні. Хоча якщо робота - когось забазікати, то можна вказати.
Ну і слово інтереси я використала дещо в іншому сенсі, ніж хоббі. Якщо людину цікавить лише подивитися телевізор, випити з друзями та потріндіти, то це і є її інтереси.
До речі, базікати в інеті не так вже й відрізняється від цього. Просто в реалі це може бути акт одноразовий, але тривалий - ото три години раз на місяць, а в когось в інеті короткими захОдами, але на постійній основі. У підсумку - ті ж самі три години :-)

Хто не має, той пише що ж таке цікаве йому завадило :хмммм: :ги:
Після тривалого періоду фентезі вікторіанської епохи (реально місяця зо два читала і слухала тільки таке, ніяке більше не хотілося :) ) стала слухати академку-магічку :) Перша дівчина в академії магії, де раніше навчалися лише чоловіки. Там її зустріли.. ну, по-різному :-) Ось за її захоплюючими пригодами спостерігаю :-)

Після тривалого періоду фентезі вікторіанської епохи (реально місяця зо два читала і слухала тільки таке, ніяке більше не хотілося :) ) стала слухати академку-магічку :) Перша дівчина в академії магії, де раніше навчалися лише чоловіки. Там її зустріли.. ну, по-різному :-) Ось за її захоплюючими пригодами спостерігаю :-)
Як називається?

В цьому вбивстві Ліза не винна! Але вона вбила свого мужа, закопала його біля будинку, зробила там грядку і вирощувала там кінзу! Бо цій ******* ненавидів при житті кінзу!

В цьому вбивстві Ліза не винна! Але вона вбила свого мужа, закопала його біля будинку, зробила там грядку і вирощувала там кінзу! Бо цій ******* ненавидів при житті кінзу!
Гадюка.

• Це смішно!
Реакції: E.N
Але вона вбила свого мужа, закопала його біля будинку, зробила там грядку і вирощувала там кінзу! Бо цій ******* ненавидів при житті кінзу!
Ти диви, яка мстива дамочка. :rolleyes:

Євгенія Решетова. "Бойова магія для травниці".

Полізла читати відгуки. Як завжди, кому бе, кому сподобалося, і ось між усім цим знайшла посилання на нібито цікаву річ: "Тіміредіс". Відгуки починаються з 2012 року, тоді було дві книги. Зараз їх 4. Ось дочитаю і буду читати цю Тіміредіс :)

IMG_6729.webp

Цікаво, а пацаки люблять кінзу?

Назад
Зверху Знизу