Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Крутите кліп по колу?Це поважна причина?
Ну, звісно. В кожного свої інтереси. Тобі цікавіше було б (що, до речі?), а їм поспілкуватися.Вони отримують задоволення?
То це не інтереси по моєму. Ніхто ж не вказує в резюме "Моє хоббі - потриндіти".Ну, звісно. В кожного свої інтереси. Тобі цікавіше було б (що, до речі?), а їм поспілкуватися.
Дуже сподобалась пісня.Крутите кліп по колу?![]()
Просто в резюме такі хоббі не потрібні. Хоча якщо робота - когось забазікати, то можна вказати.То це не інтереси по моєму. Ніхто ж не вказує в резюме "Моє хоббі - потриндіти".
У мене раптом виникло питання: чи є люди, яким ти довіряєш? Тобто чи ти взагалі здатен комусь довіряти?
Ну тоді у мене ще більш "поважна причина"Це поважна причина?
Після тривалого періоду фентезі вікторіанської епохи (реально місяця зо два читала і слухала тільки таке, ніяке більше не хотілосяХто не має, той пише що ж таке цікаве йому завадило![]()
![]()
Як називається?Після тривалого періоду фентезі вікторіанської епохи (реально місяця зо два читала і слухала тільки таке, ніяке більше не хотілося) стала слухати академку-магічку
Перша дівчина в академії магії, де раніше навчалися лише чоловіки. Там її зустріли.. ну, по-різному
Ось за її захоплюючими пригодами спостерігаю
![]()
А мені не ліньки, а шкода час тратити. Цікаво, це одне й теж?мені реально ліньки на це час тратити.
Не, немає.У мене раптом виникло питання: чи є люди, яким ти довіряєш? Тобто чи ти взагалі здатен комусь довіряти?
Ну тоді у мене ще більш "поважна причина"(не знаю, як мене сюди занесло
)
Гадюка.В цьому вбивстві Ліза не винна! Але вона вбила свого мужа, закопала його біля будинку, зробила там грядку і вирощувала там кінзу! Бо цій ******* ненавидів при житті кінзу!
Ти диви, яка мстива дамочка.Але вона вбила свого мужа, закопала його біля будинку, зробила там грядку і вирощувала там кінзу! Бо цій ******* ненавидів при житті кінзу!
Євгенія Решетова. "Бойова магія для травниці".Як називається?
У кота вітрянка?
В цьому вбивстві Ліза не винна! Але вона вбила свого мужа, закопала його біля будинку, зробила там грядку і вирощувала там кінзу! Бо цій ******* ненавидів при житті кінзу!