Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Абіссінська? Чи про яку ти?А як називаються коте такі як бенгальські, тільки не плямисті?
Точно.Абіссінська? Чи про яку ти?
Хіба? 🙄 А мені здається, дуже витончені і стрункі. Скоріш, лапи як у культуриста у того тигро-леопарда, що вищеТочно.
Але в них лапи такі ніби вони культуристи.
Точно.
Але в них лапи такі ніби вони культуристи.
Ти кажеш про масштабність, широкість лапки - як у тигрика, а Айвенго, я гадаю, каже про те, що у абіссінців верхня частина ніг м'язиста.Хіба? 🙄 А мені здається, дуже витончені і стрункі. Скоріш, лапи як у культуриста у того тигро-леопарда, що вище![]()
Не, лапи як взяли від лева.Хіба? 🙄 А мені здається, дуже витончені і стрункі. Скоріш, лапи як у культуриста у того тигро-леопарда, що вище![]()
Мабуть.Ти кажеш про масштабність, широкість лапки - як у тигрика, а Айвенго, я гадаю, каже про те, що у абіссінців верхня частина ніг м'язиста.
А я чекаю, щоб були смуги як в тигра не лише на лапах, а й на тілі. А вуха хай такі, вони симпатичніМабуть.
Зараз подумалося, що наступна стадія селекції домашніх тигриков - це придання їм круглих вух![]()
Це ракурс такий.Не, лапи як взяли від лева.
![]()
До речі, цікаво, чому так зараз? Ні те, ні сеА я чекаю, щоб були смуги як в тигра не лише на лапах, а й на тілі
Ну так вийшло. Не навмисно ж вони таке зробилиДо речі, цікаво, чому так зараз?
І Земля така тягнеться тремтячою рукою...Доброго ранку!Добра нам
![]()
Приморські міста завжди котячий клондайк. Тепло, без проблем можна жити на вулиці, а годувальниць завжди вистачає. Можна згадати Стамбул - Місто КішокІ знову Одеса. Прямо якийсь котячий клондайк. Скільки гарних котів і ніхто не бере![]()