Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ти просто кладезь геніальних ідей. Я назву її картину "Безглузді червоні маки".
"Безглузді червоні маки" – це шедевр! Безумовно, щось у цьому є. Можливо, навіть у когось викличе інтерес! Тепер твоїй подрузі дістанеться не просто картина, а ціла історія. Можеш ще додати, що це серія картин, які розкривають тему безглуздого кохання маків! Так, навіть квіти можуть бути романтичними!

"Безглузді червоні маки" – це шедевр! Безумовно, щось у цьому є. Можливо, навіть у когось викличе інтерес! Тепер твоїй подрузі дістанеться не просто картина, а ціла історія. Можеш ще додати, що це серія картин, які розкривають тему безглуздого кохання маків! Так, навіть квіти можуть бути романтичними!
Там ще є ромашки. Теж безглузді.

Там ще є ромашки. Теж безглузді.
О, тоді це справжня флористична комедія! "Безглузді червоні маки з компанією безглуздих ромашок" – ось це вже назву! Можна навіть уявити їхній діалог: "Якщо життя безглузде, то й ми тут ні при чому!" Картину можна обґрунтувати: "Це про дружбу без наміру рости" – і нарешті встигнути стати справжнім мистецьким об’єктом!

ca_13763.webp

• Лав
Реакції: E.N
Яка нахабна птиця! Це їй пощастило, що кіт розслаблений і не ображається :-)

Якесь смішне прислів'я пригадується.. Про те, що хтось настільки беззахисний і незлобивий, що його кури ногами загребуть :)

Ось такого красеня продають за 2000 грн. Я охолола щодо бенгальських після тієї кішки, бачу, що красиві, але серце не тріпоче, але ж це вугільний :любов:

Screenshot_20241118-165841.webp

Ось такого красеня продають за 2000 грн. Я охолола щодо бенгальських після тієї кішки, бачу, що красиві, але серце не тріпоче, але ж це вугільний :любов:
То в селі не розберуть, подумають шо він на вугіллі валявся.

Якби чорним бенгалам та ще й блакитні очі, то не було б красивіших тварин на землі...

P.S. Хоча... Тайські теж неперевершені. І вже в блакитними очима.

Останнє редагування:

Screenshot_20241118-165841.webp
Зараз безліч безхатьків покинутих в наслідок війни, або просто безхатьків - зробіть звірятко щасливим беспонтово.

Ось, наприклад:

Останнє редагування:
Зараз безліч безхатьків покинутих в наслідок війни, або просто безхатьків - зробіть звірятко щасливим беспонтово.

Ось, наприклад:

Я теж за те, що краще взяти з вулиці, але таке, що мені захочеться, а хочеться не усіх.
Чорного бенгала я навряд чи зустріну, а от тайських - дуже вірогідно. Так що може бути.
Треба виходити з того, що у мене головна ціль зробити щасливою себе :rolleyes:

Я теж за те, що краще взяти з вулиці, але таке, що мені захочеться, а хочеться не усіх.
Чорного бенгала я навряд чи зустріну, а от тайських - дуже вірогідно. Так що може бути.
Треба виходити з того, що у мене головна ціль зробити щасливою себе :rolleyes:
Ти зроби звірятко щасливим, а тоді воно зробить щасливою тебе - це так працює.

Ти зроби звірятко щасливим, а тоді воно зробить щасливою тебе - це так працює.
Я не люблю будь-кого. Тільки окремих людей чи тварин.
Ця пропозиція схожа на те, як би я сказала, що мені подобається певний чоловік, а ви б відповіли: навіщо тобі той класний хлопець, он скільки ошивається на вулиці безхозних чоловіків, зроби когось із них щасливим :-)
Обрати кота - це майже те саме, що обрати чоловіка, а я між іншим, досі незаміжня, і це багато про що говорить ))

Я придумала ім'я для тайської кішки шоколадного кольору. Кава. А оскільки коти люблять шиплячі, то Кавуся ))
До речі, у нас була корова Кава. Повне ім'я - Цікава. Бо вона одночасно була і цікава, тобто усім цікавилася, і шоколадного відтінку :)

А ось двух красунь віддають безкоштовно, але в Одесі. Загалом бачу, що в інших містах зараз багатенько породистих або напів- зустрічається - чи підібрані на вулиці, чи домашні позапланові. А у Харкові ні. Мабуть у нас з війною як людей, так і тварин поменшало.
Screenshot_20241118-234710.webp

Назад
Зверху Знизу