Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Серце завмирає від такої краси! 😍 Не продається, пропонує ****уальні послуги :-)

Screenshot_20241119-184512.webp

А як називаються коте такі як бенгальські, тільки не плямисті?

Хіба? 🙄 А мені здається, дуже витончені і стрункі. Скоріш, лапи як у культуриста у того тигро-леопарда, що вище :)
Ти кажеш про масштабність, широкість лапки - як у тигрика, а Айвенго, я гадаю, каже про те, що у абіссінців верхня частина ніг м'язиста.

Останнє редагування:
У них м'язи добре вимальовуються. Сухі.

Screenshot_20241119-234640.webp

Ти кажеш про масштабність, широкість лапки - як у тигрика, а Айвенго, я гадаю, каже про те, що у абіссінців верхня частина ніг м'язиста.
Мабуть.
Зараз подумалося, що наступна стадія селекції домашніх тигриков - це придання їм круглих вух :)

Мабуть.
Зараз подумалося, що наступна стадія селекції домашніх тигриков - це придання їм круглих вух :)
А я чекаю, щоб були смуги як в тигра не лише на лапах, а й на тілі. А вуха хай такі, вони симпатичні :-)

Ось суміш з бенгальською. 7 місяців. І знову Одеса. Прямо якийсь котячий клондайк. Скільки гарних котів і ніхто не бере :(

Screenshot_20241120-000018.jpg

А я чекаю, щоб були смуги як в тигра не лише на лапах, а й на тілі
До речі, цікаво, чому так зараз? Ні те, ні се :) Не тигр.. не леопард.. Може, ніяк не могли між собою домовитися, кого раніше виводити? :-)

До речі, цікаво, чому так зараз?
Ну так вийшло. Не навмисно ж вони таке зробили :-) Мабуть нема з ким схрещувати, тигри завеликі, а котів таких смугастих немає в природі. Бенгальців же виводили з тієї дикої плямистої.

І знову Одеса. Прямо якийсь котячий клондайк. Скільки гарних котів і ніхто не бере :(
Приморські міста завжди котячий клондайк. Тепло, без проблем можна жити на вулиці, а годувальниць завжди вистачає. Можна згадати Стамбул - Місто Кішок :любов: Навіть необов'язково, щоб котів неодмінно узяли додому. Їм чудово і так. Тим більше якщо кішка вже доросла і навчилася жити на вулиці.

Назад
Зверху Знизу