Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Коротше кажучи все що мала донести Бхагаватгіта, Дао де цзін, дзен - все заключено в фільмі. Саме так працює реальність.
А "все водночас" - мається на увазі "усі варіанти реальності існують одночасно", чи ще й минуле і майбутнє?

А "все водночас" - мається на увазі "усі варіанти реальності існують одночасно", чи ще й минуле і майбутнє?
Так. Одна свідомість, що одночасно живе мільярдами життів.
Справа в чому, інформація про те як влаштована реальність завжди є. Або в текстовому вигляді, або у візуальному.
Тільки її звичайно не зчитають всі одночасно, тільки хто готовий сприйняти інформацію.
Я починав дивитись "Все завжди і водночас" два роки тому, і не додивився. Не був готовий.:перекур:

Вже є більш просунутий варіант :) "Ніколи не відкладай на завтра те, що не хочеш робити взагалі в цьому житті" :)
Це занадто відверто, цитоване мною - більш хитра спроба уникнути справи, начебто не відмовляючись це зробити.

Езотерика - це те, що є насправді, просто не всі люди в курсі :-) А фантастика - то політ уяви автора. Тут мабуть за основу взято езотеричні ідея, але подача як у фантастиці. Принаймні таке враження в мене.

Тут мабуть за основу взято езотеричні ідея, але подача як у фантастиці.
Езотеричну ідею можна закласти в будь який жанр.

Деніел Шайнерт — американський режисер, сценарист і продюсер, відомий своєю співпрацею з Деніелом Кваном у творчому дуеті.

Найбільший успіх прийшов до них із фільмом “Все завжди і водночас” (2022), який отримав сім премій “Оскар”, включно з нагородами за найкращий фільм, режисуру та оригінальний сценарій. Ця стрічка стала найтитулованішою в історії сучасного кіно, отримавши понад 158 нагород.

Матінко рідна, 7 Оскарів за раз.
Дивовижні речі творяться у світі.

Я навіть перечитала. Що-що, думаю, хотіла купити подруга, шо покотилася? Невже ящик бухла? :)
Но ні, стіл.. :незрозумію: А чого, на твою думку, вона покотилася по похилій площині? :-)
Купує і не може зупинитися.

Одна свідомість, що одночасно живе мільярдами життів
Тобто диссоціативний розлад ідентичності (численні особи в одній людині) зовсім і не є психичним захворюванням? :) Це просто минулі і майбутні реінкарнації водночас.

Тобто диссоціативний розлад ідентичності (численні особи в одній людині) зовсім і не є психичним захворюванням? :) Це просто минулі і майбутні реінкарнації водночас.
Ну це інша тема. Хіба віртуальну особистість не можна поставити в роль пацієнта? Це ще одна роль.

Їй не потрібен стіл?
Це довго пояснювати. Він їй точно не потрібен за такі гроші, тим більше жити вона там не збирається, коли дочка повернеться з-за кордону. А враховуючи, що в неї манія купувати, а потім мінятися, віддавати... Скільки вже було таких покупок...

Ні, це вона купила квартиру, робить зараз ремонт, ну і хоче її обставити гарно. Але і загалом їй притаманна властивість загорітися ідеєю і одразу її реалізувати. Якщо я 500 разів подумаю і обміркую з точки зору вигоди, то вона просто купує (і навіть не хоче торгуватися!), а потім кудись збагрює, бо потім очі відкриваються.

Ні, це вона купила квартиру, робить зараз ремонт, ну і хоче її обставити гарно. Але і загалом їй притаманна властивість загорітися ідеєю і одразу її реалізувати. Якщо я 500 разів подумаю і обміркую з точки зору вигоди, то вона просто купує (і навіть не хоче торгуватися!), а потім кудись збагрює, бо потім очі відкриваються.
Зрозміла:) Нестримана купівельна спроможність:)

Ну, якщо грошей вистачає.. :rolleyes:
Кредит за квартиру. Тому-то я її і сварю, що купує те, без чого можна обійтись. Вона зі мною радиться, а потім робить по-своєму. Це я вчора ледве вмовила її прибрати один диван, бо ні в яку не погоджувалася, бо він їй "потрібний", а сьогодні зранку каже, що пів ночі обмірковувала мої слова, вирішила, що я права, і тепер його відвезе на роботу, але на це місце їй тепер потрібен стіл, бо інколи їй треба писати, а за столиком в коридорі чи у кухні не так зручно.
Тобто насправді це виправдання. Я пам'ятаю як мені хотілося навести красу в комунальній кімнаті (і тепер я розумію, що дарма так старалася, але мені дуже хотілося). От і в неї зараз така хвороба. З тією різницею, що я не хотіла витрачати зайві гроші. Ну, то її справа. Задоволення - це теж добре :-)

Назад
Зверху Знизу