Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я поки шо не одружуюсь.
Ти вже "відмітився" :)

Мама моєї подружки казала їй: "Та одружися аби з ким! Треба відмітитися, а там розлучишся.". :ги: Шо воно за відмітка така, чому це краще, ніж не влізати в халепу, незрозуміло. :)

OIG1.8YpGQUU3MEgQbrvyRwiN-1.webp

на аліекспресі
в день холостяка
величезні знижки
взяла мужика
123https://www.facebook.com/groups/651752132593750/posts/111124/1193470831755208

Слухаю цікаве фентезі про магічну бібліотеку. Дівчина чує голоси книжок, розмовляє з ними.

В емоційні моменти книжки використовують такі вирази, як:
- Рукописна сила!
- Пресвітлі словники! :-)
- Ох ти ж, пір'я-чорнильниці!

OIG4.webp

Давайте обговоримо якусь тему, як у старі добрі часи!

Давайте обговоримо якусь тему, як у старі добрі часи!
Давай :) Я, наприклад, з учора намагаюся зрозуміти, чому жінки у віці 50+ чудово живуть самі, не бухають, не похнюплені якісь, охайні, вдома чисто, а чоловіки того ж віку, якщо самі, без жінки (або хоча б мами) в такому ж віці - зовсім навпаки :)
(Не те щоб я раніше про це не замислювалася, але вчора просто черговий приклад підвернувся :))

Айвенго, себе в якості контрприклада не пропонуй, ти не так уж і давно живеш сам, і тобі ще далеко до 50+ :ги:

Давай :) Я, наприклад, з учора намагаюся зрозуміти, чому жінки у віці 50+ чудово живуть самі, не бухають, не похнюплені якісь, охайні, вдома чисто, а чоловіки того ж віку, якщо самі, без жінки (або хоча б мами) в такому ж віці - зовсім навпаки :)
(Не те щоб я раніше про це не замислювалася, але вчора просто черговий приклад підвернувся :))

Айвенго, себе в якості контрприклада не пропонуй, ти не так уж і давно живеш сам, і тобі ще далеко до 50+ :ги:
Та може і такі є жінки, як похнюплені, неохайні і т.д., просто це не твій рівень спілкування :-) А чоловіки мабуть менше заморочується чистотою і частіше вживають алкоголь загалом, а якщо самі живуть, то тут їм вже просто ніхто не забороняє :-)

Колись давно, в одному з життів, нас занесло на гори Кавказа, на лижах кататися. Але це не важливо. Важливо те, що поряд була якась експедиція, самі чоловіки. Це було страшне на що може перетворитися людина навіть недалеко від цивілізації. Всі як один біли брудні, чорні, пьяні. Крім одного - він мешкав окремо від других, в його вагончику були чисті фіранки, чистий посуд, він був також чистий та тверезий. Смажив пиріжки! Ті, другі, за це його не любили. Мабуть відгадка в цьому - як що живеш десь сам повинен бути вонюч, п'янюч та волохат. Хтось їм так сказав, мабуть. Вік у всіх був від 30 до 40.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу