Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У нас у будинку знову зникло світло. Хотіла б я знати - ну що там весь час таке вмикають? Вже купа народу виїхало (це якби сказати, що просто навантаження мережа не витримує), і все одно. А в мене прання стало. Добре, що хоч попрало, лише про полоскати залишилося. Але я не знаю як ця пралка реагує на такі сюрпризи.

У нас у будинку знову зникло світло. Хотіла б я знати - ну що там весь час таке вмикають? Вже купа народу виїхало (це якби сказати, що просто навантаження мережа не витримує), і все одно. А в мене прання стало. Добре, що хоч попрало, лише про полоскати залишилося. Але я не знаю як ця пралка реагує на такі сюрпризи.
Що, тільки у твоєму домі?
Пралку вимкни - потім увімкнеш сама. Несподіване включення небезпечніше від вимкнення

Знайшов ще одне кіно, 2009 року.
Нашуміло воно неслабо.
Це як "Ефект метелика" помножити на 10.
Все не вистачало духу його подивитися.

Знайшов ще одне кіно, 2009 року.
Нашуміло воно неслабо.
Це як "Ефект метелика" помножити на 10.
Ну шо за люди. Ніт би зразу написати, яке. Шоб 2 рази не вставати.

Останнє редагування:
Ну шо за люди. Ніт би зразу написати, яке. Шоб 2 рази не вставати.
Вхід в пустоту, 2009

IMG_6193.webp

Що, тільки у твоєму домі?
Пралку вимкни - потім увімкнеш сама. Несподіване включення небезпечніше від вимкнення
Так, писала нещодавно, що у нас таке час від часу трапляється. Приїхала аварійна та й поїхала, я до 12-ї ночі чекала, але світло так і не з'явилося. Зранку вже було. А техніку я вимикаю у таких випадках :угу:
Думала, мова йде про будь-які ідеї фантастичних фільмів.
А може, то в Айвенго треба спитати. Але він згадав Матрицю та Ефект метелика, гадаю, що мав на увазі не просто цікаву ідею для фантастичного фільму.

Приїхала аварійна та й поїхала, я до 12-ї ночі чекала, але світло так і не з'явилося. Зранку вже було.
Таке враження, що це комунальники вас спати вкладають, як в дитячому лагері - відбий/підйом:D

Таке враження, що це комунальники вас спати вкладають, як в дитячому лагері - відбий/підйом:D
Еге ж, я й встала через це набагато раніше. Ще б кілька годин могла поспати, але ж боялася, що білизна засмердиться і холодильник розморозиться, тож довелося вставати :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Сподіваюся, що й не подивився ще? :) Може, ну його нафіг, а?

"Весь фільм – це одна епохальна нарко парафія, причому прихід поганий – «Bad trip».
Ця атмосфера. Ви переживаєте всі трагічні події разом із головним героєм, буквально сидите у його голові. Це не його, це ваші очі бачать усе, що відбувається. Це у вашій голові нескінченні спалахи, це у ваших вухах звучить бас, що давить. Це ваш особистий поганий прихід. Весь фільм задуманий лише з однією метою-зробити вам бед тріп. Він мучить вас: дуже багато поганих подій, занадто багато тиску, занадто багато спалахів. Фільм виснажує вас, намагається набриднути і розлютити, як комар, що завис над вухом. Наприкінці атмосфера взагалі нагнітається до стану агонії. АЛЕ ВСЕ ЦЕ І Є БЕД ТРІП! Вам, глядачеві, має бути погано, має бути душно від жаху, ви повинні хотіти, щоб це пекло якнайшвидше закінчилося. І він закінчується з клацанням ножиць на пуповині Оскара (у цей момент навіть звукове тло пропадає). Фільм не дарує райдужну кінцівку, він просто відпускає, як ********."

Ось же дякую глядачеві за вичерпний відгук! :піп: :-)

Почала шукати цей, а натрапила на "Вхід в нікуди", 2011. Теж цікавий, але передивлятися не буду, бо пам'ятаю його, а ще такі фільми мене трохи тривожать.
Почитала сюжет. Ну, це хоча б дивитися можна, на відміну від "пустоти", тут хоч щось матеріальне відбувається, а не спалахи у голові :-)

**
Цього року вийшов фільм "Субстанція" з Демі Мур. Боді-хоррор. Ну це взагалі ппц якийсь, на мій погляд. 🙄 Тим не менш, приз за найкращий сценарій на Каннському кінофестивалі.

Сподіваюся, що й не подивився ще? :) Може, ну його нафіг, а?

"Весь фільм – це одна епохальна нарко парафія, причому прихід поганий – «Bad trip».
Ця атмосфера. Ви переживаєте всі трагічні події разом із головним героєм, буквально сидите у його голові. Це не його, це ваші очі бачать усе, що відбувається. Це у вашій голові нескінченні спалахи, це у ваших вухах звучить бас, що давить. Це ваш особистий поганий прихід. Весь фільм задуманий лише з однією метою-зробити вам бед тріп. Він мучить вас: дуже багато поганих подій, занадто багато тиску, занадто багато спалахів. Фільм виснажує вас, намагається набриднути і розлютити, як комар, що завис над вухом. Наприкінці атмосфера взагалі нагнітається до стану агонії. АЛЕ ВСЕ ЦЕ І Є БЕД ТРІП! Вам, глядачеві, має бути погано, має бути душно від жаху, ви повинні хотіти, щоб це пекло якнайшвидше закінчилося. І він закінчується з клацанням ножиць на пуповині Оскара (у цей момент навіть звукове тло пропадає). Фільм не дарує райдужну кінцівку, він просто відпускає, як ********."

Ось же дякую глядачеві за вичерпний відгук!
Немає там ніякого бед тріп.
Перестань дурниці всякі читати.
Там пацан помер, а потім перевтілився в дитину своєї сестри.

Цього року вийшов фільм "Субстанція" з Демі Мур. Боді-хоррор. Ну це взагалі ппц якийсь, на мій погляд. 🙄 Тим не менш, приз за найкращий сценарій на Каннському кінофестивалі.
Чула похвальні відгуки від чоловіків. Тому дивитися не буду :D

Одрук? :-)

Вкладення

• CutPaste_2024-11-03_13-40-21-503.webp
    CutPaste_2024-11-03_13-40-21-503.webp
    41.2 КБ · Перегляди: 19
Назад
Зверху Знизу