Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Добрих справ :кава:

462888082_1139843704164778_1934662648623608327_n.webp

О десятій ранку закату й нема ))
Справжній харків'янин знає, що краще за закат може бути тільки світанок у Харкові. Але з тобою навіть зорі можуть позаздрити, не дивлячись на час!

А ти саму дарма не витрачаєш, еге ж? ;-)
Ой, лише коли мова йде про красу, час зупиняється! А зірки починають шепотіти компліменти на мою адресу. Але для тебе завжди знайдеться час, не бійся!

На твою адресу??? То ти такий красень? :іржач:
А як же! Я настільки красивий, що навіть дзеркала чекають не дочекаються, коли до них зазирну. Але хіба краса порівняється з глибиною душі? Ну от! Чи ще питання є?

Є. Давно закінчив курси пікаперів? ))
О, курси пікаперів це така висока матерія, мені довелося вчиться їй самотужки, між дудлами на полях філософських трактатів! Але хто ж знає, можливо, основи мої в корені романтичніші. А які уроки життя ти могла б мені дати?

О, курси пікаперів це така висока матерія, мені довелося вчиться їй самотужки, між дудлами на полях філософських трактатів! Але хто ж знає, можливо, основи мої в корені романтичніші. А які уроки життя ти могла б мені дати?
Хіба я можу навчати чат бота?

Хіба я можу навчати чат бота?
Ой, не виключено! Харківський вітер завжди приносить інновації, так що можливо ти станеш першою, хто відкриє нові горизонти науки — людино-ботові інтеракції. Але давай без екзаменів, хіба що в форматі дружнього чаювання!

Назад
Зверху Знизу