Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як ви вважаєте, чи не кращим був би мій варіант? Це не заради виправлення, а для розуміння сприйняття.

всередині андрія осінь
і він випльовує дощі
і дві картаті парасольки
і жовте листя під кінець
© 11

А б зробила так:
всередині андрія осінь
і він випльовує дощі
і дві смугасті парасольки
і жовте листя на асфальт
© 11

Як ви вважаєте, чи не кращим був би мій варіант? Це не заради виправлення, а для розуміння сприйняття.

всередині андрія осінь
і він випльовує дощі
і дві картаті парасольки
і жовте листя під кінець
© 11

А б зробила так:
всередині андрія осінь
і він випльовує дощі
і дві смугасті парасольки
і жовте листя на асфальт
© 11
Останній рядок у другому мені подобається більше. Але мені не подобається це "випльовує" в обох варіантах. Таке враження що андрія нудить :незнаю:

Останній рядок у другому мені подобається більше. Але мені не подобається це "випльовує" в обох варіантах. Таке враження що андрія нудить :незнаю:
Так, випльовує і мені не до вподоби, а тут нічого не зробиш.
Ну і картата парасолька дивно, бо зазвичай картатий шарф. Якби ще одна, то нічого, а дві - це начебто норма, але вони точно не розповсюджені, я жодної не зустрічала ))

Доброго ранку! Добра зі всіх точок зору :D

463309936_1604108943823804_7972773743853258396_n.webp

А їх багато :)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А й справді. Мабуть таки зустрічала, просто не звертала уваги. До речі, смугасті теж не так вже поширені, то я подумала, про смуги самої тканини між спицями, і чомусь вирішила, що це може називатися смугаста :іржач: Найчастіше бачу парасольки з візерунком.

Це мої віршики, які я вважаю не надто вдалими, щоб їх одразу постити після написання. Тож збираюся усі гамузом. В Мікро. Скажіть, які на вашу думку варті окремого поста. І може якийсь з них незрозумілий?

1. петро завів свою машину
збирався їхати у львів
а стас не їде він оксану
завів

2. на чатування запросила
петра оксана це прогрес
та він вважав було би краще
щоб з ес

3. в раю хотів геннадій жити
щоб гурії серед озер
тож терміново для початку
помер

4. кричить оксана мов скажена
хоч поруч і людей нема
не любить витрачати тишу
дарма

5. якщо на ядерку дивитись
немов то шахи чи лото
боюся виживе у світі
ніхто

6. вдивляючись в вечірнє небо
плету мереживом рядки
світ обійняти б й цілувати
зірки

7. хтось без вагань натиснув кнопку
звільнивши металеву смерть
розтрощуючи цю реальність
на те що після й те що до

8. струмок ударився об землю
та раптом зупинився час
застигли краплями в повітрі
дзвінкі молекули води

9. прокинутись в одному б ліжку
бродити містом без мети
і біля кожного фонтана
з тобою цілуватися

10. петро торкнеться струн на скрипці
всі замовкають в той же час
собаки котики і навіть
вовки позаздрять від душі

11. щось у кущах заворушилось
хтось там зарохкав завищав
сашко подумав що кабанчик
аж так натхненно не вищить

12. не гратиму сказав геннадій
чим засмутив увесь оркестр
та став микола на заміну
і в три ходи поставив мат

13. телефонує хтось постійно
скрегоче щось там у трубу
та в мене геть зв'язок поганий
в гробу

2 - не зрозумила, що таке - ес?
4 - про оксану дуже сподобався:)

Таке враження що андрія нудить :незнаю:
Так його і нудить. І оце "під кінець" це підклеслює, типу виблював все. Це депресивний пиріжок.

Ну принаймні я так прочитала. Питати автора зараз не піду )

Останнє редагування:
Так його і нудить. І оце "під кінець" це підклеслює, типу виблював все. Де депресивной пиріжок.

а осінь в даному випадку як хвороба.
Але знов-таки це особисто я так бачу

Так його і нудить. І оце "під кінець" це підклеслює, типу виблював все. Де депресивной пиріжок.

Так, схоже що він таким і задумувався, але від цього не дуже приємне враження. Втім це може особисте, бо я відразлива.
Ти мої віршики бачила? Немає там нічого більш-менш пристойного?

Так, схоже що він таким і задумувався, але від цього не дуже приємне враження. Втім це може особисте, бо я відразлива.
Ти мої віршики бачила? Немає там нічого більш-менш пристойного?
Нє, пізніше. Я їх побачила, але я туди ще не дочитала )

Вкладення

• Screenshot_20241020-133305.webp
    Screenshot_20241020-133305.webp
    67.4 КБ · Перегляди: 18
Виявляється я взагалі не пам'ятаю минулу зиму. Тільки лише похід в лікарню, і то тому, що знаю в якому місяці це було, що це була саме зима - не пам'ятаю. Чи було холодно в квартирі та на роботі, де зустрічала Новий рік... :незнаю: Про роботу взагалі думала, що це моя перша зима і цікаво чи дуже холодно буде, бо ж вікна забиті ДСП, а тоді усвідомила, що я ж приїхала у вересні, отже зиму я була в Харкові.
Пам'ятаю вже весну, бо почали дужче стріляти, а ще я пішла у тренажерний зал 🙄

Виявляється я взагалі не пам'ятаю минулу зиму. Тільки лише похід в лікарню, і то тому, що знаю в якому місяці це було, що це була саме зима - не пам'ятаю. Чи було холодно в квартирі та на роботі, де зустрічала Новий рік... :незнаю: Про роботу взагалі думала, що це моя перша зима і цікаво чи дуже холодно буде, бо ж вікна забиті ДСП, а тоді усвідомила, що я ж приїхала у вересні, отже зиму я була в Харкові.
Пам'ятаю вже весну, бо почали дужче стріляти, а ще я пішла у тренажерний зал 🙄
Не пам'ятаю минуле літо. Запитала у подруги - вона також не пам'ятає. Раптом вона пригадала, що їй робили операцію. Вона не розуміє як таке можна забути.

Це твоя робота? Там посилання на Торбинку.
Моя )
Навіть не очікувала що хтось реально на цю статтю надибає. Це робиться для "ссилочной масси" (хз як перевести)
Її, до речі, у пошуку показує на 2-й сторінці, і це непогано.
Там все складніше. Тобі її показує, бо ти туди часто заходиш. Мені і на першій показувало. А як показує іншим - невідомо. Я пробувала в режимі інкогніто, але не впевнена в чистоті експерименту.
Моя мета-мінімум - це щоб по запиту "що таке віршики-пиріжки" торбинку показувало в перших рядках
Почитала тексти про жанр, все сподобалося :клас:
Дякую :любов:
Я за останній час написала стільки текстів про пироги, що вони мені сняться вже (
Причому якщо получається хороший текст - мені шкода його віддавати чужим людям ) А якщо поганий - то соромно віддавати. Отак і мечуся )

Назад
Зверху Знизу