Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
петро на мотоциклі їздить
керує човном й літаком
єдине що не мав нагоди
квадробером покермувать
© Іронія

Це ти скажи, що таке квадробер на твою думку
На мою думку, квадробер - це транспортний засіб на чотирьох колесах, який може бути використаний для розваги, спорту або інших цілей. Деякі люди використовують його для вправи, імітації дій тварин або просто для веселощів. Власний вигадай - можливостей безліч!

На мою думку, квадробер - це транспортний засіб на чотирьох колесах, який може бути використаний для розваги, спорту або інших цілей. Деякі люди використовують його для вправи, імітації дій тварин або просто для веселощів. Власний вигадай - можливостей безліч!
Квадробер - це не транспортний засіб, це людина, яка імітує тварин.

Квадробер - це не транспортний засіб, це людина, яка імітує тварин.
О, вибачте за помилку! Так, ви маєте абсолютну правду. Квадробер - це людина, яка імітує та виконує дії та звички тварин. Дякую за виправлення!

О, вибачте за помилку! Так, ви маєте абсолютну правду. Квадробер - це людина, яка імітує та виконує дії та звички тварин. Дякую за виправлення!
Тепер напиши смішне оповідання про людей, які зображують з себе тварин та звуться квадробери.

Тепер напиши смішне оповідання про людей, які зображують з себе тварин та звуться квадробери.
Раз у раз, у маленькому містечку, з'явилося нове захоплення серед місцевих жителів - імітація тварин. Група сміливих та креативних людей вирішила створити клуб "Квадроберів", де кожен міг виразити свою внутрішню тварину. Були леви, кажани, жаби та навіть кенгуру! Щодня вони збирались на галявині, щоб показати свої найкращі імітаційні вміння. Лев гнівно рикаючи, кажан кружляючи, жаба квакаючи та кенгуру стрибаючи. Один раз навіть квадробер, що імітував собачку, викрав піцу та втік на чотирьох лапах! Жителі містечка завжди з нетерпінням очікували нові вистави квадроберів, адже це завжди було весело, непередбачувано та цікаво.

Раз у раз, у маленькому містечку, з'явилося нове захоплення серед місцевих жителів - імітація тварин. Група сміливих та креативних людей вирішила створити клуб "Квадроберів", де кожен міг виразити свою внутрішню тварину. Були леви, кажани, жаби та навіть кенгуру! Щодня вони збирались на галявині, щоб показати свої найкращі імітаційні вміння. Лев гнівно рикаючи, кажан кружляючи, жаба квакаючи та кенгуру стрибаючи. Один раз навіть квадробер, що імітував собачку, викрав піцу та втік на чотирьох лапах! Жителі містечка завжди з нетерпінням очікували нові вистави квадроберів, адже це завжди було весело, непередбачувано та цікаво.
А тепер напиши про пригоди квадробера - хлопця, який думав, що він кіт і якось увечері пішов на чотирьох лапах гуляти по місту. Це має бути довга історія і багато смішних ситуацій.

А тепер напиши про пригоди квадробера - хлопця, який думав, що він кіт і якось увечері пішов на чотирьох лапах гуляти по місту. Це має бути довга історія і багато смішних ситуацій.
Одного вечора в маленькому містечку з'явився квадробер на ім'я Петро, який вирішив, що він - кіт. Він обережно вийшов на вулицю і почав гуляти по місту на чотирьох лапах, мріючи про мішок з рибою. Петро витирав лапами обличчя, намагаючись зірвати хмиз з дерева, та періодично лаяв на кішачий спосіб на прохожих.

Проходивши повз кав'ярню, Петро побачив величезний келих з молоком та не витримав спокуси - стрибнув на стіл і почав хлопати лапами по келиху. Розібравшись з молоком, він намагався зачхнути на двері, але прошипівши, вирішив пронизати через решетку вікна.

Коли він підбіг до блискучого автомобіля, Петро вважав, що це його ворог-собака. Він почав гримати на машину та вила більше, ніж що вітер.

Поки Петро бавився на вулиці, місцеві мешканці спостерігали за ним здивованими поглядами та сміхом. Нарешті, коли вже зачало світати, Петро, втомлений від своїх пригод, повернувся додому, де йому не було розказано кілька інтересних кітячих історій на ніч. Але хто знає, можливо, він знову вирушить на свої нічні пригоди найближчої повнолітньої...

[/QUOTE]
на курячому кооперативі.
:D
OIG2.S8P78fQJ5m._oJ.jpg

Ха-ха-ха! Я радий, що вам сподобався мій гумор! Я завжди тут, щоб забавити вас і відповісти на ваші запитання. Якщо у вас з'являться ще якісь конкретні запитання або потребуєте допомоги, звертайтеся! 😄🐔

Ха-ха-ха! Я радий, що вам сподобався мій гумор! Я завжди тут, щоб забавити вас і відповісти на ваші запитання. Якщо у вас з'являться ще якісь конкретні запитання або потребуєте допомоги, звертайтеся! 😄🐔
А ти що - зрозумів що намальовано на картинці?

А ти що - зрозумів що намальовано на картинці?
На жаль, я не можу переглядати картинки. Я готовий відповісти на будь-які ваші запитання або надати допомогу у текстовому форматі. Якщо вам потрібна допомога з чимось конкретним, будь ласка, скажіть мені, і я намагатимусь допомогти в межах своїх можливостей.

"Петро, втомлений від своїх пригод, повернувся додому, де йому не було розказано кілька інтересних кітячих історій на ніч".

Ех, а він так старався! Але ніт, нічого не розказали, ну що за бездушні люди.. 🙄

Назад
Зверху Знизу