Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ти про стиль співу - речитативом? Чи відео - зробити з картинок? З картинок ти навіть робила вже, ну з отих, з Інсти.
Про все. А що було з інсти? Щось я таке взагалі не пам'ятаю.
P.S. А, ти про ті картинки, які я робила як фон? Це ж зовсім інше! Тут їх багато в одному стилі, з ефектами, а там просто текст на підложці.

Останнє редагування:
Доброго ранку! Добрих справ :кава:

Співають всі :D

OIG3.YPEGEEVeQysN_Cpnm.webp

Подивилася відео про дівчинку-маніячку. Капець, я не уявляла, що у малих дітей 6 років може бути така поламана психіка. Навіть якщо з ними відбувалися жахливі речі, чомусь я вважала, що в них не той рівень усвідомлення, щоб мати такі бажання, думала, що це пізніше проявляється, хоча основи, звісно, закладаються в дитинстві.
Тобто я загалом не вникала в причини.

Подивилася відео про дівчинку-маніячку. Капець, я не уявляла, що у малих дітей 6 років може бути така поламана психіка. Навіть якщо з ними відбувалися жахливі речі, чомусь я вважала, що в них не той рівень усвідомлення, щоб мати такі бажання, думала, що це пізніше проявляється, хоча основи, звісно, закладаються в дитинстві.
Тобто я загалом не вникала в причини.
Психопатия, шизофренія від віка не залежать, як я розумію

Цікаве відео. Загалом поглянула - там і інші цікаві.

Прошу всіх відзвітувати як ся маєте :ги:

Я от що помічаю - дуже швидко втрачаю зацікавленість сюжетом. Передивилася мабуть.
😟
Це тому мабуть, що думки все одно повертаються до новин, як їх не відволікай:( Так і стрибаю - з серіала до стрічки новин. Но хоч трошки, але перемикає :кава:

Останнє редагування:
Тут дуже класні фото з тваринами. 123 прибрати.

123https://www.facebook.com/100012815108005/posts/pfbid02cFr4FpEBG4Y66mR4QpbT6AyRHQawWr2bWHuKiwaLwySwkWLx8atNMPJjrL42ukDBl/?app=fbl

Вже кілька днів розмірковую, нема з ким і обговорити... З Айвенго важко бесіди вести, а Ф'ям ця тема набридла. Ок, писатиму в нікуди :-)
Так от... А чому ви впевнені, що ми - саме частки від бога, а не душі, які бог створив?
І якщо ми і є Бог, то через мораль і таке інше нікому не варто заморочуватися. Адже це все гра. Айвенго казав щось по типу, що людина на певному рівні розуміє, що оті всі речі, які у нас вважаються гріхом чи злом, людині не треба (якщо я правильно зрозуміла та правильно висловилася). Звісно, зла чи добра не існує з точки зору Всесвіту. Але якщо це все гра, то все прийнятне, адже всього цього не існує. І чому людина має вийти на той рівень, коли їй не потрібні певні дії? Може вона практикуватиме дзен, і при цьому отримуватиме задоволення від вбивства. Побула в гармонії з всесвітом, отримала певні відчуття, потім отримає задоволення від гріха :-) Я розумію, що просвітленим не треба нічого, це вже найвища ступінь. Але навіщо люди хочуть її отримати? Тим більше, що хотіти - це вже виходити за межі вчення. Ну хай воно само собою вийшло. І що? Хіба це добре - все життя нічого не хотіти? Навіть не хотіти існувати.
З мого погляду у цій теорії про людей - часки боги якісь нестиковки. Та і звідки відомого, що воно саме так? Зі слов просвітлених, які, можливо, отримують саме ту інформацію, яку їм дозволяють отримувати. Чергова гра бога, який хоче, щоб вони вважали саме так.

Назад
Зверху Знизу