Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Нам жити з добром :кава:

OIG2.webp

Дзеркалля, ви ж так не лякайте....Я тільки читаю, але вже майже добу у вас нікого ....
😮

• Це лайк!
Реакції: E.N
Засинала вчора чудово - у дворі хтось співав "Ой там на горі..." Добре поставленим баритоном. Підспівка теж була:джаз:

Дзеркалля, ви ж так не лякайте....Я тільки читаю, але вже майже добу у вас нікого ....
😮
Ми з дівчатами в окремому чаті спілкуємося, а оскільки тут людей майже і нема, то не дуже є про що писати. Ви хоч заходьте та темку підкидайте ;)

Ви дивилися та обговорювали серіал 2014, амеріканський, ,,Бібліотекарі"?
Дуже підпільна команда бібліотекарів, яка знаходиться поза межою сьогодення та веде боротьбу с надзвичайним та магічним, чи щось таке.
Дивитися чи ні? 😁

Дуже підпільна команда бібліотекарів, яка знаходиться поза межою сьогодення та веде боротьбу с надзвичайним та магічним, чи щось таке.
Дивитися чи ні? 😁
Я дивилася. Він милий. Боже, як це було давно. Дивилася разом з дитиною. Пом'ятаю як добрий, для настрою піде, чи просто щоб відволіктися:)

Детективи дивитесь? Є свіженький "Ідеальна пара" в духі Агати Крісти. Яскрава картинка, сімейні інтриги:D
Вже бачила. Ніколь Кідман як порцелянова лялька.😁
Я англійські дивлюся, час з'явився, ( краще б було як раніше, щоб не встигала...)

Вже бачила. Ніколь Кідман як порцелянова лялька.😁
Я англійські дивлюся, час з'явився, ( краще б було як раніше, щоб не встигала...)
Та там всі, як з глянца:D
Все у вас норм?
А яки cаме, англійські??

Амеріканський фентезійний детектив ,,Детективне (холістичне) агенство Дірка Джентлі,, там переміщення у часі, і магія. Мені було цікаво.

А з дитячих - англійский Турнепс Брюквидж.
Опудало на городі все ж таке жива істота , діти це знають, і почалося....яскраво та смішно.

😁

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: E.N
А яки cаме, англійські??
Усього інспектора Морса, і молодого і старого.
Потім новенький "Кульгаві коні,, , це про МИ- якесь там, роздвідка. Він такий, жорстокий
Кульгаві коні - агенти, які ,,списані,, практично, але дають жару! Рятують Англію та монархію. 😁

Усього інспектора Морса, і молодого і старого.
Потім новенький "Кульгаві коні,, , це про МИ- якесь там, роздвідка. Він такий, жорстокий
Кульгаві коні - агенти, які ,,списані,, практично, але дають жару! Рятують Англію та монархію. 😁
О, Кульгави коні дивилася! Зараз вже є початок нового сезона! Чекаю коли сезон буде повностью:)

Дивитися чи ні? 😁
Я не дивилася, але мені здається, наче починала і покинула. В мене таке часто, що з перших хвилин щось починає дратувати і дивитися не можу.

Я не дивилася, але мені здається, наче починала і покинула. В таке часто, що з перших хвилин щось починає дратувати і дивитися не можу.
Там є сезони новенькі, може далі розкрутилися.
Я почала першу серію першого сезону - відчувається, що час пішов уперед, якось ...не той драйв...😁

Детективи дивитесь? Є свіженький "Ідеальна пара" в духі Агати Крісти. Яскрава картинка, сімейні інтриги:D
А я почавчора перед сном, щоб не відволікатися на думки, почала слухати аудіо оповідання А.Крісті (Ф'ям, ти рада? :-) ) Наприкінці трохи заснула. Довелося наступного дня переслуховувати кінець.
А сьогодні вночі прокинулася та інший почала слухати, але тут вже не заснула, заснула на іншому, не пам'ятаю навіть що то було. То мені ютуб почав підсовувати аудіо.

Назад
Зверху Знизу