Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго ранку! Нам - добра та приємностейДзеркалля, ви ж так не лякайте....Я тільки читаю, але вже майже добу у вас нікого ....
😮
Ми з дівчатами в окремому чаті спілкуємося, а оскільки тут людей майже і нема, то не дуже є про що писати. Ви хоч заходьте та темку підкидайтеДзеркалля, ви ж так не лякайте....Я тільки читаю, але вже майже добу у вас нікого ....
😮
Я дивилася. Він милий. Боже, як це було давно. Дивилася разом з дитиною. Пом'ятаю як добрий, для настрою піде, чи просто щоб відволіктисяВи дивилися та обговорювали серіал 2014, амеріканський, ,,Бібліотекарі"?
Дуже підпільна команда бібліотекарів, яка знаходиться поза межою сьогодення та веде боротьбу с надзвичайним та магічним, чи щось таке.
Дивитися чи ні? 😁
Дякую! Щоб відволіктися, саме так. 😊Є ще за схожий на нього "Warehouse 13" ( Склад 13) Він мені навіть більше сподобався![]()
Детективи дивитесь? Є свіженький "Ідеальна пара" в духі Агати Крісти. Яскрава картинка, сімейні інтригиДякую! Щоб відволіктися, саме так. 😊
Вже бачила. Ніколь Кідман як порцелянова лялька.😁Детективи дивитесь? Є свіженький "Ідеальна пара" в духі Агати Крісти. Яскрава картинка, сімейні інтриги![]()
Та там всі, як з глянцаВже бачила. Ніколь Кідман як порцелянова лялька.😁
Я англійські дивлюся, час з'явився, ( краще б було як раніше, щоб не встигала...)
Усього інспектора Морса, і молодого і старого.А яки cаме, англійські??
О, Кульгави коні дивилася! Зараз вже є початок нового сезона! Чекаю коли сезон буде повностьюУсього інспектора Морса, і молодого і старого.
Потім новенький "Кульгаві коні,, , це про МИ- якесь там, роздвідка. Він такий, жорстокий
Кульгаві коні - агенти, які ,,списані,, практично, але дають жару! Рятують Англію та монархію. 😁
Я не дивилася, але мені здається, наче починала і покинула. В мене таке часто, що з перших хвилин щось починає дратувати і дивитися не можу.Ви дивилися та обговорювали серіал 2014, амеріканський, ,,Бібліотекарі"?
Дуже підпільна команда бібліотекарів, яка знаходиться поза межою сьогодення та веде боротьбу с надзвичайним та магічним, чи щось таке.
Дивитися чи ні? 😁
Цей теж покинулаЄ ще за схожий на нього "Warehouse 13" ( Склад 13) Він мені навіть більше сподобався![]()
Та що ж таке!Цей теж покинула![]()
Там є сезони новенькі, може далі розкрутилися.Я не дивилася, але мені здається, наче починала і покинула. В таке часто, що з перших хвилин щось починає дратувати і дивитися не можу.
А я почавчора перед сном, щоб не відволікатися на думки, почала слухати аудіо оповідання А.Крісті (Ф'ям, ти рада?Детективи дивитесь? Є свіженький "Ідеальна пара" в духі Агати Крісти. Яскрава картинка, сімейні інтриги![]()