Ти як зазвичай повидаляв свої пости, але я їх можу читати, тому відповідаю:
Так виходить, що ти щось стверджуєш, а потім сам ніби заперечуєш, постійно виникають протиріччя у твоїх словах. Про жінок Ф'ям вже сказала, але я хотіла відповісти те саме. Для чого писати, що жінки не здатні і т.і., якщо немає ніяких жінок? При такому підході, що ми бог, його гра і т.д., не має бути взагалі ніяких тверджень, бо все це несправжнє. Так що або хрест зніміть, або труси одягніть

Жінки йдуть, бо цікаво, бо хочуть щось змінити в житті, бо мають деякі здібності. Я згодна з Ф'ям, що насправді все навпаки, то здебільшого чоловікам духовний розвиток фіолетово.
А те, що ти прив'язав до материнства і т.і., то взагалі не виключає езотерику, просто вона в кожного своя. Для тебе - нічого не відчувати, нічого не прагнути, і зрозуміло, що це неприродньо для тих, хто має народити дитину. Але езотерика буває і така як в мене.
Не бачу сенсу для чого почувати себе овочем. Ну от вийшла людина на верхній рівень і нічого їй не треба, є лише пустота. Для чого це, що в цьому доброго? Мені більше до вподоби звичайний буддизм, а не дзен. Добре, коли людина може так сприймати світ, щоб не приймати і не виробляти погані емоції (які люди вважають такими), але відчувати добрі, вміти радіти. А для чого прагнути відчувати холод і порожнечу?