Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Розклав намет на середині стадіона.:іржач:
Рівне місце, зручно. :) Тут якийсь мер пику суне..

Згадалося.

чого ви сразу не сказали
що в цій машині власник мер
я б йому ще й і окуляри
протер
(с) Іронія.
:-)

Доброго ранку! Нам - з добром :кава:

OIG1.vIR36dYGaV.webp

Ти як зазвичай повидаляв свої пости, але я їх можу читати, тому відповідаю:
Так виходить, що ти щось стверджуєш, а потім сам ніби заперечуєш, постійно виникають протиріччя у твоїх словах. Про жінок Ф'ям вже сказала, але я хотіла відповісти те саме. Для чого писати, що жінки не здатні і т.і., якщо немає ніяких жінок? При такому підході, що ми бог, його гра і т.д., не має бути взагалі ніяких тверджень, бо все це несправжнє. Так що або хрест зніміть, або труси одягніть :-)
Жінки йдуть, бо цікаво, бо хочуть щось змінити в житті, бо мають деякі здібності. Я згодна з Ф'ям, що насправді все навпаки, то здебільшого чоловікам духовний розвиток фіолетово.
А те, що ти прив'язав до материнства і т.і., то взагалі не виключає езотерику, просто вона в кожного своя. Для тебе - нічого не відчувати, нічого не прагнути, і зрозуміло, що це неприродньо для тих, хто має народити дитину. Але езотерика буває і така як в мене.
Не бачу сенсу для чого почувати себе овочем. Ну от вийшла людина на верхній рівень і нічого їй не треба, є лише пустота. Для чого це, що в цьому доброго? Мені більше до вподоби звичайний буддизм, а не дзен. Добре, коли людина може так сприймати світ, щоб не приймати і не виробляти погані емоції (які люди вважають такими), але відчувати добрі, вміти радіти. А для чого прагнути відчувати холод і порожнечу? :незнаю:

На тренуваннях я б'ю людей ) А вони мене )
Це я розумію, але у деяких східних бойових мистецтвах є методи з залученням енергії. Я думала, що може вам про це оглядово розповідали.

Тільки рейкі трохи.
Поділишся досвідом? Наш Вчитель над рейки трохи сміявся. А знайома кришнаїтка казала, що енергію відчувала, коли на рейки ходила.

Поділишся досвідом? Наш Вчитель над рейки трохи сміявся. А знайома кришнаїтка казала, що енергію відчувала, коли на рейки ходила.
Важко сказати. Я тоді шукала дива, знайшла рейкі. Дива воно звісно не дало, але прилив енергії і покращення настрою я таки відчуваю, коли роблю. Але чомусь так і не увійшло у звичку практикувати регулярно. В основному роблю коли хрєново (в будь-якому сенсі)

Це я розумію, але у деяких східних бойових мистецтвах є методи з залученням енергії. Я думала, що може вам про це оглядово розповідали.
Ну іноді попадаються сенсеї, які шось задвигають про "відчуйте свою кі", але конкретно наша школа суто практична. Хоча мабуть я б і хотіла навчитись управляти кі, тільки не дуже розумію, як це зробити.
В японців, мені здається, більше уваги цьому приділяють. А європейці менше таким заморочуються.

Ну іноді попадаються сенсеї, які шось задвигають про "відчуйте свою кі", але конкретно наша школа суто практична. Хоча мабуть я б і хотіла навчитись управляти кі, тільки не дуже розумію, як це зробити.
В японців, мені здається, більше уваги цьому приділяють. А європейці менше таким заморочуються.
Кі - енергія? Тоді вигук "Кія" частково означає енергію, а що друга частина?
Щоб навчитися управляти енергією, треба в інші школи, не бойові. Навряд чи такому вчать в широко доступних школах бойових мистецтв, тим більше на сході. Це ж практики не для загалу. Якщо поєднати фізичний і енергетичний удар, то наслідки можуть бути дуже серйозні.

Але чомусь так і не увійшло у звичку практикувати регулярно. В основному роблю коли хрєново (в будь-якому сенсі)
Прям як ми з Ірою (кожна в своїй Школі). Ліньки регулярно практикуватися, хоча це й дуже корисно. :-) А коли хреново, миттю згадуєш..

Останнє редагування:
Новину про другий Місяць вже бачили?

Офігіти. 😳 Цікаво буде подивитися..

зи. Почитала. "Незвичайне явище не можна буде побачити неозброєним оком або аматорським телескопом. Для цього астероїд дуже маленький – всього 10 метрів завдовжки".

От жеж ці любителі навести шороху в мас-медіа, надрукувати сенсаційні заголовки! :-)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу